alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cykling · Tøj

 
[184]
1 / 4
Side:af 4

Find det rette cykeltøj

Cykeludstyr skal passe til formålet og til dig. At vælge det rette udstyr er vægtningen mellem komfort og overflødig modstandskraft. Det er vigtigt, at du finder den rette pasform til din krop, intensitetsgrad og forholdene, du cykler i

Cykeludstyr pasform

Der er en sammenhæng mellem intensitet og pasform, hvorfor adidas har tre pasformstyper til begge køn:

1.      RacePlus pasform: er for cyklister, der cykler for at race. Dette aerodynamisk designede race-orienterede tøj giver kompressionspasform med behagelige kanter, der føles som et andet lag hud. Krøller og folder er elimineret for et strømlinet gnidningsfrit cykelløb.

2.      Race pasform: er for cyklister, der cykler som træningsform. Disse modeller har tilpasset pasform med høj slidstyrke, sidder tæt til kroppen, perfekt for mange timer i sadlen.

3.      Sport pasform: er til cyklister,

At sidde behageligt i sadlen er essentielt til de længere distancer. Graden af polstring varierer cyklister imellem. Derfor har adidas sædepolstring fra to af de førende mest innovative producenter, så din cykelkomfort er garanteret.

Cykeludstyr materialer

Materialer er en videnskab i cykling, og adidas er førende med proprietære fibre udviklet til at holde dig afkølet eller varm uden unødvendig fylde eller vægt:

1.      Climachill-materialer: er yderst åndbare. De holder dig afkølet og tør ved hurtigt at lede fugt væk fra kroppen.

2.      Climaheat-materialer: indfanger varme i særlige hulfibre, der også leder fugt væk fra kroppen, så du kan cykle tør og varm i længere tid.

3.      Letvægts stretchmaterialer: giver tætsiddende komfort.