alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Bib shorts

 
[20]

Bib shorts til de lange eventyr på landevejen

At mærke vinden i ansigtet og lægge massevis af kilometer bag sig, er noget af det mest befriende i verden. Selvom sommeren virker som den mest oplagte årstid til at cykle over tinderne, så synes vi ikke, at du skal lade dig begrænse af elementerne. Det er derfor vi har skabt bib shorts til dig, som ikke vil have cyklen stående i garagen for længe ad gangen. Når det kribler i hele kroppen efter at komme ud på nye eventyr, så har adidas dig. Vores bib shorts-tights til cykling er skabt med cykelrytterens bevægelighed in mente. Vores cykelshorts med Formotion design som former sig efter dine bevægelser og har en slidstærk og blød pude i to lag støttende stof. Bib shorts skal følge kroppens naturlige bevægelser. Elastic Interface® X-Tract mikrofiber i vores dobbeltlags Endurance 2-siddepude til kvinder giver op til seks timers komfortabel og behagelig cykling. MITI Zaffiro Interpower stof, giver uovertruffen support, når du skal sidde mange timer på sadlen. Versionerne med termiske elastikker og børstet fleece under opslaget beskytter anklerne mod kulde og holder varmen inde. Alle vores bib shorts kommer med refleks detaljer, så du øger din synlighed på vejen. Elsker du også distanceløb, kan du sagtens bruge bib shorts til det. De giver langvarig støtte så intet står i vejen for at i dag er dagen, hvor du slår din personlige rekord. adidas tror på, at sportstøj skal støtte op om din krops naturlige bevægelser. Du skal ikke lade dig begrænse.

I regn og slud bliver bib shorts din nye bedste ven

Det strækbare og termiske letvægtsfleece hjælper din krop med at holde varmen og sikrer total åndbarhed. Sædepolstringer i tre lag til mænd giver ekstra timers behagelig cykling. Den holdbare og vandafvisende (DWR) belægning på forstykkerne hjælper med, at holde vind og let regn ude.