alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Bib shorts

 
[9]
Rigelig isolering, åndbarhed og slidstærk polstring er alle essentielle elementer for længerevarende komfort i sadlen. Oplev bib shorts, der sidder komfortabelt og støtter op om dine præstationer fra adidas’ stor udvalg.

Bib shorts følger med kroppen

Ved at hoppe i et par formtilpassede bib shorts sikrer du, at du ikke bliver begrænset i din bevægelighed. I modsætning til høje cykelshorts, er der intet der trykker omkring diafragma, der er essentiel for dyb vejrtrækning og optimal iltoptagelse. Udover den øgede frihed holder de lange stropper dine shorts på plads, hvorfor de også reducerer irritation under lang tids bevægelse i sadlen. Hvis du ofte skifter mellem en fast position i sadlen til at stå på tåspidserne i pedalerne, forbliver bib shortsene, hvor de skal i alle stillinger.

Bæredygtige cykelshorts med seler til en grønnere cykeltur

Som et led i adidas’ ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald designer vi store dele af vores kollektioner med genanvendte materialer. Derfor finder du bib shorts lavet med Parley Ocean Plastic; et slidstærkt og åndbart materiale lavet af opsamlet plast ved verdenshavene. Kombineret med adidas’ egen svedtransporterende teknologi. AEROREADY, får du shorts. der leder fugten væk fra kroppen og holder dig tør i længere tid. For at give dig ekstra beskyttelse og komfort er vores bib shorts designet med ekstra polstring, så du får ekstra stødabsorbering i sadlen.

Oplev over 70 års erfaring i ét par shorts

I mere end et halvt århundrede har vi designet tøj til høj aktivitet. Derfor har vi hos adidas indgående kendskab til cykelsportens unikke behov, og det kan mærkes i alle vores kollektioner af bib shorts. Hold fokus på vejen foran dig, og lad vores shorts sørge for resten. De kommer selvfølgeligt ikke kun med moderne teknologier, men i et stort udvalg af fede farvekombinationer, der med sikkerhed matcher din personlige cykelstil. Der bydes på alt fra stærke pangfarver til de mere afdæmpende grå, sorte og hvide nuancer.