alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Cykeltrøjer

 
[18]

Cykeltrøjer sætter ekstra fut i dine sprints

Hvad forventer du af dine cykeltrøjer? Skal de være velsiddende, komfortable og teknisk udstyret til vind og vejr? Så lever vi op til det hos adidas. Vi har klædt alle fra babyer til professionelle podievindere på, så erfaringen kan ingen rokke ved. Og den kommer dig til gode, når du mangler nye cykeltrøjer. Mænd og kvinder op i sadlen. Det er tid til at dyrke cykelmotion i det rette look. Cykeltrøjer i tætsiddende pasformer gebærder sig efter dine bevægelser. Der følges trop, når du gynger fra side til side i stående tråd i forbindelse med klatring. Eller når du på teknisk vis sidder musestille på en enkeltstart for at minimere forstyrrelser. Elastan er nøglen, der giver dine cykeloverdele tilpas fleksibilitet. Bare giv den fuld gas, for AEROREADY holder kroppen tør med sin fugtabsorberende virkning.

Cykeltrøjer til givende anstrengelser på to hjul

En tætsiddende pasform har mere, end blot én fordel. En komprimerende effekt opnås, så du efterfølgende hurtigere kan restituere i armene. Samtidig holdes musklerne på plads, hvilket mindsker stød fra de forskellige underlag. Aerodynamik er også en bonus på de komfortable cykeltrøjer. Du kan suse gennem vinden og lade den prelle af dig på teknisk vis. Kombinér dig ud af diverse vejrsituationer. Cykeltrøjer fylder stort set intet under veste og jakker, så der er dømt optimale betingelser for sammensætning af lag. Du kan komme ind og ud af din trøje på et splitsekund takket være en praktisk lynlås på midten. Lommer med plads til energibar og det mest nødvendige holder styr på tingene. Sporty pasformer i atletiske snit sikrer de optimale betingelser, når du med fuld energi blæser forbi modstanderne i feltet. Tag førertrøjen på og lad adidas give dig beskyttelse og modstandsdygtighed. Cykeltrøjer er en bærende del af dit look til både træning og konkurrencer.