alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cykelbriller

 
[14]

Det helt rigtige par cykelbriller er en essentiel del af enhver cyklists kit. adidas designer cykelbriller, der styrker dit udsyn og beskytter dine øjne hele vejen fra start til målstregen.

Sport SP0015 solbriller
SP0041 Sport solbriller
Sport SP0015 solbriller
SP0055 STONE
Sport SP0018 solbriller
SP0062 Antique Black solbriller
SP0047 Sport solbriller
Sport SP0029-H solbriller
SP0057 ANTIQUE BLACK

Cykelbriller til landevejscykling, MTB og transport

For adidas betyder det ikke noget, om du brænder for de beskidte trails, den åbne landevej eller bruger din cykel i dagligdagen. Vi designer til dig, så alle dine ture i sadlen bliver præcist, som du vil have dem. Vores cykelbriller er derfor designet med flere forskellige cykelformer for øjet. Til landevejscykling finder du cykelbriller med et aerodynamisk wrap around-design. Brillerne er lette og sidder komfortabelt på hovedet. De sprøjtestøbte brillestænger er lavet ed fleksibelt gummi på indersiden, så du får briller, der bliver hvor de skal.

Sæt dig selvsikkert i sadlen med briller til cykling fra adidas

Til den eventyrlystne cykelsportsentusiast, der store krav til cykelbrillernes slidstyrke og modstandsdygtighed. adidas forener det bedste inden for stil og teknologi, så du får frit udsyn og optimal beskyttelse på dine udfordrende ture på skovens trails. Når du cykler på løst og ujævnt underlag, skal du beskytte dine øjne mod sten og løs jord. Vores sportssolbriller med bredt design beskytter hele vejen rundt. Det tætte fit og de smarte ventileringshuller forhindrer fugt. Designs med udskiftelige brilleglas gør det nemt at tilpasse dine briller de skiftende omgivelser.

adidas skubber grænserne for æstetik og funktionalitet

Hos adidas brænder vi for innovation. Dette viser sig i vores brug af genanvendte materialer samt vores smarte og banebrydende designs af cykelbriller, der er skabt af en ny generation af 3D-printere. Brillernes fleksible nylonstruktur giver dem en slidstærk belægning med en gummilignende struktur. Ligegyldigt hvilket design du forelsker dig i, fås flere af vores kollektioner i en bred vifte af farvekombinationer. Vælg sorte og hvide designs for et minimalistisk look, eller giv dit outfit en farverig kant med pangfarver og iøjnefaldende detaljer. Alle vores looks fuldendes selvfølgelig med adidas’ Trefoil-logo på siden.