alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Cykelshorts til herrer

 
[16]
Kom langt i lette og åndbare cykelshorts til herrer. De mange shorts er af en høj kvalitet, som hurtigt vil resultere i, at de bliver en fast del af din garderobe

Kvalitet og god stil forenes i cykelshorts til herrer

Cykling er en fast del af manges hverdag, hvad end det er i form af sport eller transport. Det er naturligvis også af denne grund, at du hos adidas kan finde et stort udvalg af moderne og funktionelle cykelshorts til herrer. De forskellige shorts egner sig godt til både højintens træning på motionscyklen samt til de mere afslappende cykelture i dagligdagen. Det skyldes i høj grad, at de behagelige shorts er fremstillet af førsteklasses materialer, der takket være innovative teknologier besidder en utrolig ydeevne og holdbarhed.

Vær parat til enhver træningstime i cykelshorts til herrer

Det er først og fremmest de slidstærke materialer, der sikrer, at du let kan blive klar til enhver cykeltur. De forskellige designs byder på alt lige fra vandafvisende overflader til lette og fugtabsorberende tekstiler. Med andre ord er det ikke noget problem at finde et par cykelshorts til herrer, som du kan benytte til krævende spinningtimer i fitnesscenteret såvel som til lange ture i det fri. De komfortable shorts garanterer en utrolig bevægelsesfrihed, der giver dig mulighed for at træne lige så hårdt, som du har lyst til. Det er dig og kun dig, der sætter tempoet.

Funktionalitet på enhver måde

Det er som sagt behagelige cykelshorts til herrer, der er skabt med netop komfort i tankerne. Det betyder, at du kan forvente elastiske detaljer og en afslappet pasform, som du kan føle dig godt tilpas i fra start til slut på din cykeltur. Det er dog ikke kun funktionelt sportstøj, når det kommer til selve træningstimerne. De praktiske materialer og det slidstærke design er nemlig lavet til at kunne tåle lidt af hvert i både hverdagen og til træning.