alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Cykeltøj til damer

 
[51]
Uanset din fortrukne cykeltræning og det niveau, du ønsker at træne på, så kan du finde påklædningen, der kan hjælpe dig på vej mod dine drømmes mål, i udvalget lige her.
1 / 2
Side:af 2

Cykeltøj til damer med støtte og komfort

Med årtiers erfaring fremstiller adidas noget af det bedste tøj til en lang række sportsgrene og motionsformer. Dette gælder naturligvis også cykling. Om det er landevejscykling, triatlon eller noget helt tredje, så har man fremstillet cykeltøj til damer gennem en årrække med den rigtige komfort, støtte og åndbarhed. Teknologier som AEROREADY hjælper dig med at holde dig tør og leder fugt effektivt væk fra kroppen. Miljøbevidsthed fylder også mere og mere, og heldigvis kan man i stigende grad også anvende forskellige genbrugsmaterialer i produkterne også – noget der konstant udvikles på. adidas’ ikoniske 3-Stripes gør samtidig tøjet let genkendeligt, ligesom det er en lækker designfeature.

Du koncentrerer dig om at cykle, så udvikler adidas cykeltøj til kvinder

Med cykeltøj til kvinder fra adidas får du tøj, der konstant udvikles og forbedres. Dermed er du sikret tøj, som hjælper dig yde dit bedste og i størst muligt omfang giver dig mulighed for alene at koncentrere dig om din cykling, så sikrer adidas, at din påklædning holder til selv barske prøvelser. Særligt ventilation og forskellige funktioner til at transportere væske væk fra kroppen er nogle af de store fokusområder her.

Tøjet tager hånd om dig, så tag hånd om det

Meget af tøjet her er lavet af højteknologiske materialer. De kræver nogle gange en lidt særlig behandling, når det gælder vask, tørring og pleje. Heldigvis medfølger der altid en vejledning, der beskriver, hvordan du bedst og længst muligt kan få maksimalt udbytte af dit nye produkt. Vejledningerne er baseret på mange års erfaring og utallige eksperimenter, således at de ikke bare er grebet ud af den blå luft. Drag fordel af det, og gem dem et sikkert sted.