alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cykelshorts til damer

 
[16]

Kører du offroad med din cykel, så kan de rigtige shorts hjælpe dig med at lige præstere det ekstra, du behøver. Den slags shorts finder du lige her.

The Padded Cycling bibshorts
The Parley Padded Cycling bibshorts
The Padded Adiventure Cycling bibshorts
THE IN BIB
Indoor Cycling shorts
THE IN BIB
Cykelshorts
Cykelshorts
The Primeknit Cycling bibshorts
Five Ten Brand of the Brave shorts
Five Ten Brand of the Brave shorts

Stretch, bevægelsesfrihed og mulighed for tilpasnings

Med disse cykelshorts til damer, der er specielt fokuseret på mere brutale cykelformer, får du cykelshorts med plads til at foretage de hurtige og større bevægelser, du oplever ved denne form for cykling, hvad enten det bare er for sjov, eller det er konkurrence eller træning. Shortsene er også fremstillet med ekstra stretch, og i taljen har du løbesnor, så du kan tilpasse dem til netop dig.

Understøtter dig i dine bevægelser

Disse shorts er lavet, så du kan cykle igennem og fokusere fuldstændigt på det uden at skulle bekymre dig om dit tøj eller føle dig begrænset af dine shorts. Med stretch, som sikrer den ekstra bevægelsesfrihed, og slidstærke materialer og syninger får du cykelshorts til damer, der er til at regne med under barske anstrengelser, som du kan opleve på en bane, hvor der kan være brug for hurtigt at sætte en fod ned eller ud til siden for at holde balancen eller tempoet.

Udvalgte materialer og genbrug skal man også passe på

adidas benytter særligt udviklede sammensætninger og syninger for at skabe sine produkter. For at sikre dem den længst mulig levetid og komfort er det vigtigt, at du følger de vaskeanvisninger, som følger med dine nye shorts. De er udarbejdet netop for, at du skal få længst og mest mulig glæde af dine shorts med mindst mulig indsats. Gem gerne vaskeanvisningen et praktisk sted, måske i et ringbing eller en plastlomme, hvor du kan samle vaske- og vedligeholdelsesvejledninger til dine forskellige stykker påklædning. Så ved du, hvor de er, hvis du lige skal tjekke en lille detalje inden vask, eller efter du har været ude i nærmest mudderbad.