alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Cykelshorts

 
[19]

Cykelshorts skabt til mange timer i sadlen helt uden gener

Man behøver ikke bjerglandskaber for at have en stærk cykelkultur. Det er Danmark et bevis på som et af verdens førende cykellande. Hvad enten du bruger din cykel som transportmiddel, eller du træner og deltager i konkurrencer, så er et par cykelshorts uundværlige. Når det bliver for varmt med lange bukser, er det tid til at trække i de korte rør. Hos adidas sørger vi for, at du kan sidde komfortabelt i sadlen. Det gælder uanset, om du er afsted på cykel i det fri, om du er til spinning eller bruger din hjemmetræner. Mange timer i en hård sadel kan give en øm bagdel, men cykelshorts fra adidas er designet i behagelige materialer. Indlæg bagpå shortsene giver en blød og stødabsorberende virkning, så du ikke mærker alle bumpene fra underlaget. Dermed kan du give den gas på trails og landeveje med komforten helt intakt.

Cykling på dine præmisser

Fuld fart i pedalerne med masser af acceleration og watts giver sved på kroppen. Men træd roligt videre i jagten på dine personlige mål. Fugtabsorberende AEROREADY-teknologier holder nemlig kroppen tør. Bagende sol eller overskyet. Uanset vejret, er der brug for beskyttelse. Cykelshorts med UV-beskyttelse på overfladerne holder dig fri for at blive solbrændt på lårene. Elastan og firevejs-stretch sørger for maksimal bevægelsesfrihed omkring benene. Du kan selvfølgelig nyde godt af genanvendte materialer. Hos adidas er vi også med i Better Cotton-initiativet, som forbedrer bomuldsdyrkningen globalt. Brug for tætsiddende cykelshorts med kompression og aerodynamik til landevejsrace? Eller praktiske MTB-shorts til dirty trails? Måske begge dele og adidas cykelshorts er garant for det hele. De cool MTB-shorts kan også bruges i fritiden. Lommer med lynlås giver dig plads til gels og energibarer mens bæltestropper gør det muligt at opnå den perfekte pasform. Så glæd dig til dit næste ridt med fuld komfort på ben og bagdel!