alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Cykelsko til damer

 
[33]

Cykelsko til damer som ikke vil gå på kompromis

Fra landevejen til off road i skoven. Fra storbyturen til den lange cykelrejse. Dine sko er essentielle for, at din cykeltur bliver komfortabel. Vi har skabt cykelsko til damer, som elsker friheden på landevejen, og ikke vil gå på kompromis med look, feel eller komfort. Find dine minimalistiske cykelsko, de klassiske mountain bike sko eller cykelsko i adidas ikoniske silhuetter, her på siden.

Skal du have din cykel med på eventyr? Find de perfekte cykelsko til kvinder

Vores sko er designet til eventyr og rejser. adidas mountain bike sko kombinerer følelsen af lethed som vi kender den fra trail running sko, med det uovertruffende greb fra Stealth® S1-ydersålen i gummi. Du kan også vælge cykelsko til damer med skridsikker pedalkontrol og klik-funktion. Klik de brede sko fast på pedalerne, for total sikkerhed på cyklen. Sko med Stealth® C4-ydersål giver ikke bare sikkerhed på cyklen, men på alle overflader. Den semi-stive mellemsål giver støtte op ad de stejle bjergstigninger. Når du har lagt dagens mange kilometer bag dig, kan du hoppe i vores behagelige slip-ons med sammenfoldelig hæl. De kan foldes sammen, så de passer ned i en minimalistisk oppakning.

Skoen som er din trofaste følgesvend - selv op ad bakke

Vi har skabt stærke sko uden klik, som giver dig støtte og komfort op af de stejle bjergstigninger. Vores Boa® Fit System er lavet specifikt til dig, som leder efter en cykelsko til kvinder, der kan få dig op og frem. Den stive sål føles sikker på pedalerne og Stealth® C4-gummisål giver overlegent fodfæste på alle slags overflader. I alle vores cykelsko er der indlagt mesh, som giver uovertruffen åndbarhed og lader dine fødder ånde hele dagen. Derudover er det hurtigttørrende, hvilket sparer tid på de lange ture. Vi har efter mange års innovation skabt et bredt udvalg af cykelsko til kvinder og vi er sikre på, at der findes et par til dig.