alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cykeltrøjer til damer

 
[23]

Uanset din foretrukne træning eller konkurrence på cykel, så er der helt sikkert trøjer her, som passer til din foretrukne form for cykling og kan støtte dig i at yde dit absolut bedste

The Short Sleeve cykeltrøje
The Short Sleeve cykeltrøje
The Parley Short Sleeve Cycling trøje
The Sleeveless cykeltop
The Short Sleeve cykeltrøje
The Parley Short Sleeve Cycling trøje
The Sleeveless cykeltop
The Rich Mnisi Collaboration Cycling trøje
The Short Sleeve cykeltrøje
The Short Sleeve cykeltrøje
Five Ten Long Sleeve trøje
Five Ten Long Sleeve trøje
Five Ten Cropped Graphic T-shirt
Five Ten Cropped Graphic T-shirt
Five Ten Bike TrailX T-shirt
Five Ten Bike TrailX T-shirt
Five Ten Long Sleeve trøje
Five Ten Cropped Graphic T-shirt

Cykeltrøjer til damer, som ønsker det bedste

adidas fremstiller cykeltrøjer til damer af de absolut bedste materialer, der findes. Her er samtidig blevet plads til at tænke på miljøet med genbrugte materialer. Trøjerne her er typisk fremstillet, så de er åndbare, og samtidig er de skabt, så de er fugtabsorberende med for eksempel AEROREADY-teknikken eller holder dig varm og komfortabel med COLD.RDY. De mere strømlinede trøjer er fremstillet, så de stadig giver bedst mulig komfort og beskyttelse mod elementerne.

Du får lov at fokusere og yde dit bedste med de rette cykeltrøjer til kvinder

Med disse cykeltrøjer til kvinder kan du fokusere på din cykling, og har du for eksempel brug for mere afkøling, så er der indbygget smarte funktioner i lynlåsene på nogle modeller, som sikrer, at du hurtigt og enkelt kan få netop det. Jo mindre du skal bekymre dig om relativt triviel udrustning som din trøje, jo mere kan du fokusere på det vigtige: cyklingen. Du får naturligvis stadig en god og effektiv beskyttelse mod kulde, træk, vind og vejr.

Med lidt omtanke varer glæden meget længere

Cykeltrøjerne her er generelt fremstillet i helt specielle materialer og materialesammensætninger typisk for at opnå særlige effekter og en effektiv og tryg strækbarhed. Men for at trøjerne bevarer disse funktionen længst muligt og fortsat beholder deres smarte og praktiske funktioner er det en god idé, at du sætter dig ind i de vaske- og plejeanvisninger, der følger med. Gem dem gerne et sted, hvor du let kan finde dem frem igen, når der er brug for en genopfriskning. Gem eventuelt fotos eller teksten fra dem i en mappe på din mobiltelefon eller i en app, så har du dem lige ved hånden, når du får brug for dem.