alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

træningstights til kvinder

 
[267]
Pris
131 kr. - 1.199 kr.
1311199
1 / 6
Side:af 6

Træningstights til kvinder

Vi kender allesammen fornemmelsen af at mangle lige præcis det stykke udstyr, som ikke bare fuldender dit outfit, men også forbedrer din træning. Træningstights til kvinder er meget vigtige i forhold til design, komfort og ydeevne, og adidas har det bedste udvalg, så du kan yde dit allerbedste, uanset hvad du træner.

adidas har alt, hvad du har behov for inden for tøj til kvinder, uanset om du lægger vægt på teknologi, komfort eller stil. Hvad enten det er til træning, yoga, spinning eller løb, bør du bruge svedtransporterende udstyr, som giver dig fuld bevægelsesfrihed.

For at få det optimale ud af din træning, er det vigtigt, at dit udstyr er opdateret. adidas Træning har det bedste inden for tights med et stort udvalg, som du kan vælge frit fra for at nå nye træningsniveauer med det allerbedste inden for elitesportstøj. Hvad enten du vælger korte, lange eller trekvartlange tights, kan du forvente at få fuld valuta for pengene i form af funktion og stil.

Træningstights

Hvad enten du træner individuelt i træningscenteret eller på et HIIT-hold (High Intensity Interval Training), er det vigtigt at have det rigtige look og den rigtige følelse. Vis, at du er dedikeret og klar til træning med det rigtige udstyr. Elitebasisudstyr som f.eks. Techfit tights har ingen svage punkter og giver dig styrke i længere tid.

Leggings

Stil møder funktion med fuld tildækning og komplet stil. Den nyeste kollektion af leggings er lige det elitetræningsudstyr til kvinder, du har brug for. En opgradering af din sportsgarderobe med svedtransporterende stof, der øger muligheden for længere træningspas, og materialesammensætninger på eliteniveau, der giver komfort og bevægelsesfrihed.

adidas by Stella McCartney tights

Tights fra adidas by Stella McCartney er designet til udholdenhed med wow-effekt og er det perfekte eksempel på ydeevne på eliteplan og banebrydende design. Stærkt, legende og tætsiddende design, der gør det nemt at finpudse din fitnessæstetik.

Premium tights til kvinder

Tag din træning til næste niveau med teknisk udstyr og designfunktioner i form af adidas by Stella McCartney, Techfit og by adidas-serien.