alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Løbetights til damer

 
[223]
Pris
131 kr. - 1.199 kr.
1311199
1 / 5
Side:af 5

Kom i form på behagelig vis med løbetights til damer

Din bedste træningsmakker er et godt sæt løbetights til damer fra adidas. Med et sådant par er du klar til at give den gas og udfolde dig på løbebåndet eller på landevejene, når du skal af sted for at holde formen ved lige eller blot ud for at få lidt motion. Løbetights til damer er nærmest som malet på dine ben, formen smyger sig op ad benet og giver en unik pasform. Den tætte følelse giver en form for støtte og fastlåst følelse af musklerne når du træner eller løber. Samtidig nærmest suger de fugten til sig, og giver dig en god tør fornemmelse, så uanset hvor hård træningen er vil du føle dig godt tilpas og ikke være gennemblødt af sved. Dette sker takket være det fugabsorberende AEROREADY-letvægtsstof de er fremstillet af. Med det rette par løbetights til damer er du klædt på og klar til alle træningsøvelser eller løbeture, og du kan i sikker og behagelig stil træne løs uden at tænke på hvordan de sidder undervejs. 

Løbetights til kvinder gør dig klar til både sport og hverdag

Du kan bære disse løbetights til kvinder både alene eller tage et par shorts på udenpå. Med et sæt bløde og strækbare løbetights til kvinder føler du dig klædt på til hverdagens små opgaver, og kan sagtens trække i et sådant par når du skal ud og handle eller mødes med nogle veninder, eller måske hvis børnene skal et smut i parken eller på legepladsen. Det bløde materiale gør dem utrolig behagelige at have på, og samtidig kan du alt efter smag og behag finde præcis den model der bedst passer til din stil og dit temperament. Der er både de klassiske 3-Stripes, der er de retro-agtige med 90’er farve og stil, og så er der de neutrale og klassiske i forskellige farver. Så hvad end du er til, kan du pifte dit sæt op med lige præcis den udgave du ønsker.