alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Løbetights til kvinder

 
[72]

Designet til forbedret bevægelsesfrihed, så du kan yde maksimalt helt uden distraktioner. Find åndbare, fleksible og moderne 3/4, 7/8 og lange tights hos os.

Marimekko Run Icons 3-Stripes 7/8 Running tights
Marimekko Run Icons 3-Stripes 7/8 Running tights
Own the Run Colorblock 7/8 tights
Own the Run 3/4 Running leggings
FastImpact Running 7/8 tights
Berlin Marathon 2022 tights
adidas by Stella McCartney TruePace Running tights
Adizero Long Running tights
FastImpact Running 7/8 tights
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
Run Icons 7/8 løbetights
FastImpact COLD.RDY Winter Running Long tights
Run Icons 7/8 løbetights
FastImpact Running Leopard 7/8 tights
Run Icons Winter Running tights
Terrex Agravic XC tights
Own the Run 3/4 Running leggings
adidas by Stella McCartney TruePace COLD.RDY Running tights
Own the Run 7/8 Running leggings
OWN THE RUN 3/4 TIGHTS
adidas x Rich Mnisi Running tights
FastImpact Running 7/8 tights
Running 3-Stripes tights
Terrex Agravic tights
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
Own the Run 7/8 Running Plus Size leggings
Own the Run 7/8 Running leggings
FastImpact Running Leopard 7/8 tights
FastImpact Running 7/8 tights
OWN THE RUN 3/4 TIGHTS
Run Icons 3-Stripes 7/8 løbetights
Floral Running tights
AEROKNIT 7/8 Running tights
adidas by Stella McCartney TruePace Running tights
Own the Run 3/4 Running leggings
Running Essentials Brand Love 7/8 tights
Own the Run Radically Reflective 7/8 tights
adidas by Stella McCartney TruePace Running Plus Size tights
FastImpact Shiny Running 7/8 tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport tights
AEROREADY Designed to Move Cotton-Touch 7/8 tights
Techfit 3-Stripes lange tights
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport tights
1 / 2
Side:af 2

Løbetights og leggings til kvinder der vil frem

De perfekte løbetights giver dig kræfter til at stå imod enhver udfordring. Om det er det eksplosive sprint, det benhårde maraton eller hverdagens naturlige bevægelser. adidas løbetights til damer støtter op om din krops naturlige bevægelser, så du kommer i mål uden unødige distraktioner. Vores løbetights og leggings kommer med elastiske taljer og bevæger sig sømløst med kroppens naturlige bevægelser. Kombinér den optimerede komfort med stilrent design, og du har et par løbetights til både bevægelse og hverdag.

Åndbare løbetights til kvinder spækket med innovative teknologier

i årtier har vi hos adidas designet tøj til målbevidste løbere verden over. Vi har taget denne årelange erfaring og puttet den ind i enhver detalje af vores løbetights. Vores mest åndbare materiale AEROREADY sørger for, at din krop kan ånde og leder fugten væk for længere tids komfort. Ved hjælp af smarte mesh-indsatser øges fleksibiliteten og din krops mulighed for at ånde. Ikke to kroppe er ens, hvorfor du finder et stort udvalg af længder og pasforme. Vælg løbetights til kvinder med høj talje for en tætsiddende fornemmelse og ekstra support omkring mave og talje.

Løbetights til alle årstider

Det omskiftelige danske vejr stiller store krav til dit athletic wear. Når vejret ikke skal stå i vejen for dine ambitioner, kan du hoppe i vores lune COLD.RDY leggings designet specifikt til de koldere dage. Når solen står højt på himlen, og det kribler i fingrene efter at snøre løbeskoene , kan du vælge korte løbeshorts eller 3/4 tights med UV-beskyttende evner. Ligegyldigt hvor og hvornår du får lysten til bevægelse, finder du hos adidas altid løbetights til damer, der matcher din krop og sport.