alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Løbetights til kvinder

 
[37]

Løbetights og leggings til kvinder der vil frem

De perfekte løbetights giver dig kræfter til at stå imod enhver udfordring. Om det er det eksplosive sprint, det benhårde maraton eller hverdagens naturlige bevægelser. adidas løbetights til damer støtter op om din krops naturlige bevægelser, så du kommer i mål uden unødige distraktioner. Vores løbetights og leggings kommer med elastiske taljer og bevæger sig sømløst med kroppens naturlige bevægelser. Kombinér den optimerede komfort med stilrent design, og du har et par løbetights til både bevægelse og hverdag.

Åndbare løbetights til kvinder spækket med innovative teknologier

i årtier har vi hos adidas designet tøj til målbevidste løbere verden over. Vi har taget denne årelange erfaring og puttet den ind i enhver detalje af vores løbetights. Vores mest åndbare materiale AEROREADY sørger for, at din krop kan ånde og leder fugten væk for længere tids komfort. Ved hjælp af smarte mesh-indsatser øges fleksibiliteten og din krops mulighed for at ånde. Ikke to kroppe er ens, hvorfor du finder et stort udvalg af længder og pasforme. Vælg løbetights til kvinder med høj talje for en tætsiddende fornemmelse og ekstra support omkring mave og talje.

Løbetights til alle årstider

Det omskiftelige danske vejr stiller store krav til dit athletic wear. Når vejret ikke skal stå i vejen for dine ambitioner, kan du hoppe i vores lune COLD.RDY leggings designet specifikt til de koldere dage. Når solen står højt på himlen, og det kribler i fingrene efter at snøre løbeskoene , kan du vælge korte løbeshorts eller 3/4 tights med UV-beskyttende evner. Ligegyldigt hvor og hvornår du får lysten til bevægelse, finder du hos adidas altid løbetights til damer, der matcher din krop og sport.