alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Yogabukser

 
[30]

Løse yogabukser giver dig frihed

Ved yoga er det vigtigt at man har absolut bevægefrihed og derfor er bukserne som er samlet her også løse og fremstillet af lette, behagelige stoffer. Det skal ikke være dine yogabukser som holder dig tilbage fra at åbne Samadhi, hvis det er dit ultimative mål med dine øvelser. Mindre mål kan naturligvis gøre det, men også her vil disse bukser være et udmærket bidrag. For nu at lade dig være en del af helheden med god samvittighed, eller ren sjæl, så deltager adidas i Better Cotton-initiativet, hvor man sikrer at bomulden dyrkes bæredygtigt og med respekt for dem som arbejder med høsten og forarbejdningen. Således går vi lige det ekstra stykke for at give dig ro i sindet og bidrage til en bedre verden. Rent designmæssigt er vi her over i lidt mere nedtonede designs og farver, da der ikke skal være noget der distraherer ved god yogatræning.

Den ambitiøse og den afslappede skal føle sig lige tilrette i løse yogabukser

Yogabukserne du finder her kan bruges på alle niveauer af træning, så om du virkeligt giver den hele armen med power yoga, hvor sveden pibler frem, eller du vælger en mere afslappet, mere åndelig yogaform. Så er her bukserne for dig. De hindrer dig ikke i din træning og når der gås til den, hjælper de med at transportere fugten væk fra din hud, så du fortsat kan have det komfortabelt. Bukserne her ville også sagtens kunne bruges som afslappede bukser enten hjemme i en rolig weekend, eller på vej til og fra træning. De fleste i dag vil jo også gerne have tøj der er fleksibelt og ikke fuldstændigt bundet til en bestemt aktivitet, men som vi frit kan bruge, når vi har lyst til det, blot fordi det er praktisk eller behageligt. Det kan du med vores løse yogabukser.