alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Gymnastiktoppe

 
[118]
1 / 3
Side:af 3

Øg dit tempo med strækbare og fugtabsorberende gymnastiktoppe

Kast dig over hastige løbeture og dybe lunges med en adidas træningstop, der holder dig tør uanset tempo og aktivitetsniveau. Det letvægtige AEROREADY-stof leder på revolutionerende vis fugten væk fra huden, så du kan tilføre din træning komfort og velvære. Det lette stof og de sublime snit og udskæringer leverer rigelige muligheder for udfoldelse. Bevæg dit frit i strækbart og fleksibelt tøj, der tillader store armbevægelser og følger dig i hver evig eneste bevægelse. Længere stykker bagpå bakker op om dine unikke former og giver dig en adidas gymtop med sublim pasform. I et aktivt liv er der ikke plads til at gå på kompromis med hverken fit eller funktion. Din sport taget til et nyt skelsættende niveau.

Bliv synlig på stierne med reflekterende og bæredygtige træningstoppe

Lad dine medtrafikanter vide, at du kommer. Forøg din synlighed og sikkerhed på mørke stier med træningstoppe tilsat 360-graders reflektering. Det mens du bakker op om de grønne, bæredygtige initiativer med tøj fremstillet af genanvendte materialer. Ingen grund til frås, når en ansvarlig produktionsform gør det muligt at reducere ressourceforbruget og nedsætte udledningen af skadelige emissioner. Foruden genbrugen af polyester hentes de genanvendte materialer fra kyst- og strandområder. Tag de gode, bæredygtige fornemmelser med dig, næste gang du finder vej til fitnesscentret eller løbestierne.

Fuldend dit træningsoutfit med en rå eller feminim adidas træningstop

Fra det feminine til det rå. adidas træningstoppe favner bredt, men har de ikoniske 3-Stripes og Trefoil til fælles. De legendariske symboler har prydet professionelle atleter gennem årtier. Træk i en trendy top, der er professionelle værdige. Alt fra det klassiske farvevalg og strømlinede look til de mere vovede farver og kreative snit. Altid finder du et bredt udvalg sporty gymnastiktoppe, der løfter og fuldender dit træningsoutfit, så du kan stå distancen under intensiv træning.