alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Gymnastiktoppe

 
[101]
HIIT AEROREADY Quickburn Training tanktop
HIIT Spin Training tanktop
HIIT 45 Seconds Croco Crop tanktop
Karlie Kloss x adidas Ribbed tanktop
adidas by Stella McCartney Sportswear Logo tanktop
Yoga Studio Wrap Rib tanktop
AEROREADY HIIT Graphic Training tanktop
AEROREADY Made for Training Logo Graphic Racerback tanktop
Hyperglam tanktop
adidas x Marimekko Train Icons Print tanktop
HEAT.RDY HIIT Elevated Training tanktop
AEROREADY Train Essentials 3 Bar Logo tanktop
Techfit Training Sleeveless T-shirt
adidas by Stella McCartney Sportswear Logo tanktop
adidas by Stella McCartney TrueStrength Yoga tanktop
Authentic Balance Yoga tanktop
Yoga Studio tanktop
AEROREADY Designed to Move BrandLove tanktop
adidas by Stella McCartney Maternity tanktop
Hyperglam Sleeveless T-shirt
adidas x Marimekko Train Icons Print tanktop
Train Icons 3-Stripes tanktop
adidas by Stella McCartney TruePurpose tanktop
AEROREADY Designed 2 Move Sport ventetøj tanktop
Hyperglam tanktop
HIIT Spin Training tanktop
Techfit Racerback Training tanktop
Train Icons Allover Print T-shirt
Train Icons Allover Print T-shirt
AEROREADY Train HIIT Crop tanktop
Karlie Kloss x adidas Ribbed tanktop
adidas by Stella McCartney TrueStrength Yoga tanktop
Yoga Studio Wrap Rib tanktop
adidas by Stella McCartney TruePurpose tanktop
Hyperglam Sleeveless T-shirt
Hyperglam Sleeveless T-shirt
Hyperglam ærmeløs T-shirt
HIIT 45 Seconds Crop tanktop
Authentic Balance Yoga tanktop
Yoga Training tanktop
adidas by Stella McCartney Sportswear Logo tanktop
AEROREADY HIIT tanktop
Terrex Drynamo™ Sleeveless Baselayer tanktop
1 / 3
Side:af 3

Øg dit tempo med strækbare og fugtabsorberende gymnastiktoppe

Kast dig over hastige løbeture og dybe lunges med en adidas træningstop, der holder dig tør uanset tempo og aktivitetsniveau. Det letvægtige AEROREADY-stof leder på revolutionerende vis fugten væk fra huden, så du kan tilføre din træning komfort og velvære. Det lette stof og de sublime snit og udskæringer leverer rigelige muligheder for udfoldelse. Bevæg dit frit i strækbart og fleksibelt tøj, der tillader store armbevægelser og følger dig i hver evig eneste bevægelse. Længere stykker bagpå bakker op om dine unikke former og giver dig en adidas gymtop med sublim pasform. I et aktivt liv er der ikke plads til at gå på kompromis med hverken fit eller funktion. Din sport taget til et nyt skelsættende niveau.

Bliv synlig på stierne med reflekterende og bæredygtige træningstoppe

Lad dine medtrafikanter vide, at du kommer. Forøg din synlighed og sikkerhed på mørke stier med træningstoppe tilsat 360-graders reflektering. Det mens du bakker op om de grønne, bæredygtige initiativer med tøj fremstillet af genanvendte materialer. Ingen grund til frås, når en ansvarlig produktionsform gør det muligt at reducere ressourceforbruget og nedsætte udledningen af skadelige emissioner. Foruden genbrugen af polyester hentes de genanvendte materialer fra kyst- og strandområder. Tag de gode, bæredygtige fornemmelser med dig, næste gang du finder vej til fitnesscentret eller løbestierne.

Fuldend dit træningsoutfit med en rå eller feminim adidas træningstop

Fra det feminine til det rå. adidas træningstoppe favner bredt, men har de ikoniske 3-Stripes og Trefoil til fælles. De legendariske symboler har prydet professionelle atleter gennem årtier. Træk i en trendy top, der er professionelle værdige. Alt fra det klassiske farvevalg og strømlinede look til de mere vovede farver og kreative snit. Altid finder du et bredt udvalg sporty gymnastiktoppe, der løfter og fuldender dit træningsoutfit, så du kan stå distancen under intensiv træning.