alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Yoga tasker

 
[3]

Vær glad og veltilpas på vej til og fra træning med yogatasker fra adidas

Her har vi samlet et udvalg tasker og rygsække som vi finder særligt velegnet til at transportere yogatøj, måtter og andet udstyr. Her er typisk tænkt på ting som separat pose, taske eller rum til sko, små rum til nøgler, mønter og andre småting og så i det hele taget på, at tasken skal være behagelig og rummelig, samtidigt med at den da også gerne må være pæn at se på. Det kan være du vil matche dit outfit eller din stil, eller det kan være et af de lidt tilbagelænede, eller mere sprælske designs taler til dig. Samtidigt er her en række forskellige muligheder når det gælder udformning. Her er de traditionelle rygsække, den lidt indkøbsagtige men praktiske tote-taske, de sports- eller rejsetaskeagtige og over til videreudviklede udgaver af skoletidens gymnastikposer. Afhængigt af dine ønsker, og naturligvis hvor meget de transporterer rundt på, så skulle der være noget her som kan fungere som din yogataske.

Tradition og æstetik forenes om at skabe gode yogatasker

Med traditionel, og holdbar, lærredsvævning samt mesh-stykker har du her tasker og rygsække der er skabt til at holde og samtidigt bevare deres udseende. Og bare fordi du køber den som yogataske, så betyder det jo ikke, at eksemplerne her ikke kan bruges til andre formål, som til en dagsudflugt, weekendtaske eller som carry-on på flyet. Med de designs og den æstetik som ligger bag, så kan disse yogatasker sagtens bruges ved godt og vel enhver anden lejlighed også. Som et ekstra plus har flere af disse tasker også et rum du kan bruge til en laptop, eller tablet, så de kan faktisk også fungere glimrende som arbejdstasker eller til og fra din uddannelse, uden at du behøves at købe en særskilt taske eller rygsæk til det.