alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Sports-bh’er

 
[165]
1 / 4
Side:af 4

Sports-bh'er holder barmen optimalt på plads under sport

Den kvindelige anatomi stiller særlige krav til sportstøjet. Især barmen kan være generende under træning, hvis ikke den holdes på plads. Det hjælper sports-bh’er dig med. Det er sportsundertøj, som er designet med aktivitet for øje. Her får du stabiliserende og støttende bh’er, som gør det komfortabelt at løbe, hoppe, danse og hvad du ellers har lyst til. Sports-bh’er er sådan sammensat, at de ikke fastlåser brysterne, men holder dem i skak med fleksibilitet. Elastan sørger nemlig for, at din barm følger dine bevægelser, så du nærmest ikke mærker, at du har bh på. Sportsundertøj sidder helt tæt til kroppen og beskytter dit tøj mod sved. Men heldigvis kan du trygt svede løs, for AEROREADY sørger for svedabsorbering og åndbarhed. Dermed kan du roligt strenge dig an og nyde et tørt miljø på overkroppen. Mange sports-bh’er er desuden forsynet med kompressionsfibre, der støtter musklerne, og samtidig iltes blodet bedre.

Styr på barmen til sport og hverdag!

Bedstemors bh med blonder holdes gerne privat og skjules under blusen. Omvendt er det med sports-bh’er, som er designet til at kunne bruges alene. Hos adidas er vi som altid mestre i at forene funktionalitet og mode. Derfor kan du også på moderigtig og komfortabel vis være aktiv i en sports-bh kombineret med tights eller shorts eksempelvis. Sømløse syninger og justerbare stropper giver dig både komfort og mulighed for at indstille den perfekte pasform. adidas er i front, når det kommer til at udvikle nye slags sports-bh’er. Vælg en model med lomme, hvis du skal have plads til gels eller dankort, så du kan købe en flaske vand på løbeturen. Er du typen, der sommetider har lidt svært ved at få din bh af? Så se nærmere på modellerne med lynlås foran. Her åbnes bh’en nemlig i to dele med et snuptag. Vidste du i øvrigt, at vi går meget op i miljø? Derfor kan du købe masser af sports-bh’er med genanvendte materialer.