alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Yogatøj

 
[101]
1 / 3
Side:af 3

Træd ind i dybe stillinger med yogatøj fra adidas

Indtag din favoritposition i svedtransportende og strækbart yogatøj fra adidas, der holder dig tør og øger din fleksibilitet og bevægelighed under intense udfoldelser. Fugt absorberes fra huden med AEROREADY-teknologien. Mesh og bryderygge sørger for optimal luftcirkulation, så kroppens temperatur bevares på et komfortabelt niveau under din workout. Også når du kaster dig over de mere krævende former for yoga som Ashtanga og Vinyasa. Find dit nye favorittøj blandt trendsættende og sporty yogatøj med 3-Stripes og Trefoil til både damer og herrer. Alt fra støttende sportsbh’er og leggings til fugtabsorberende shorts og overdele.

Yogatøj der er som en naturlig forlængelse af din krop

Bevægelse er det absolutte nøgleord, når vi taler yogaens ædle kunst. Fra intense hundestræk og balanceøvelser til restorative øvelser som barnets stilling og universalstræk. adidas yogatøj giver dig ultimativ stretch og sublim pasform, der fungerer som en naturlig forlængelse af din krop. Vores yogatøj smyger sig om din krop, så du næsten glemmer, at du har noget på. Det er som at være iført et ekstra lag beskyttende hud. Ingen kompromisser. Kun ren velvære, så du kan yde det optimale, når det igen er tid til at finde din plads på yogamåtten og blive zen.

Bak op om de bæredygtige initiativer

Bliv en del af en grøn bevægelse med yogatøj produceret ud fra bæredygtige principper. Better Cotton er kvalitetsbevidst bomuld fremstillet med et skarpt fokus på den globale bomuldsdyrkning og producenters vilkår. Gå aktivt ind i kampen for at reducere ressourceforbruget og nedsætte udledningen af skadelige emissioner. Yogatøj udarbejdet med brug af genanvendte materialer som polyester og kasseret plast fra kystområder og strand gør det muligt at tage et aktivt standpunkt. Yoga bringer ikke kun velvære til krop og sjæl, men også til planeten. Bevidsthed fra det indre til ydre. Træd aktivt ind i den globale bevægelse.