alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Vandflasker

 
[2]

Genopfyldelige vandflasker i mobile håndstørrelser

I kampens hede melder tørsten sig og det er afgørende at opretholde væskebalancen. Du kan til hver en tid gribe til vandflasker fra adidas, der opbevarer din væske på praktisk vis. Selvfølgelig med logoet, der udstråler din sportsånd. Enhver sportsgren holder kroppen i gang og depoterne skal fyldes op løbende. I fitnesscenteret, på fodboldbanen, i sportshallen eller på en rask vandretur. Vandflasker kan medbringes overalt, så du aldrig går ned på vand. Holdbare kvalitetsskruelåg holder væsken sikkert på plads, så det ikke løber ud. Så spænd den fast i flaskeholderen på cyklen, hæng den i karabinhagen på klatreture, eller læg den i din vanlige sportstaske. Det kan også være, du skal på weekendkursus, picnic eller overlevelsestur – vandflasker er med dig hele vejen. Her kan du tanke op med vand, eller fyld energidrik, gels eller andet i din flaske.

Sportsdrikkedunke holder dig hydreret hele dagen

Synes du også, det er miljøspild at købe den ene nye vandflaske efter den anden? Så er løsningen at investere i adidas vandflasker. Her får du et langtidsholdbart design , som du kan fylde op lige så ofte, du har brug for. Flaskerne er naturligvis fri for BPA, så du ikke skal tænke på kemikalier i materialerne, hvilket er helt i tråd med adidas’ fokus på miljø og genanvendelighed. Metalmodellerne behøver du blot at smide i opvaskemaskinen, hvorefter du skruer det ergonomiske skruelåg med greb på. Under sport er vandflasker med drikketud optimale. Der klikker du blot tuden op og i, hver gang du skal have en slurk. Vandflasker med bred åbning gør det også muligt at smide isterninger i, så du holder væsken dejlig kold. Din støtte til lands- eller klubhold kan også udtrykkes med en drikkedunk med logo. Uanset hvad du vælger, så får du en drikkeløsning, der kan bruges igen og igen til sport og hverdag.