alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Træningshandsker

 
[5]

Nå dine træningsmål med vores træningshandsker

Du er motiveret, målrettet og klar til at give den gas. Vi ved, at intet kan stoppe dig, når først du er kommet ind på banen, ind ad fitnesscenterets døre eller på løbestien. Derfor har du brug for træningsudstyr, der hjælper dig med at komme i mål, og som ikke generer. Træningshandsker er en uundværlig del af en aktiv livsstil, hvad enten du spiller fodbold, dyrker funktionel træning udendørs, går til holdtræning, løfter eller bare godt kan lide at få pulsen op. Vi har designet vores handsker til at gøre din træning og hverdag lettere. For hvem kan lide at have stivfrosne fingre, og hvem har lyst til at udvikle hård hud på hænderne?

Få et godt greb om din rutine med træningshandsker

Handsker er gode accessories, der kan gøre forskellen på, om du får løftet det sidste hårde sæt eller løbet igennem modstandernes forsvar for at score. På denne side kan du finde lige dem, der passer til din dagligdag. Har du brug for vanter, der varmer i de kolde vintermåneder? Eller nogle, der afkøler huden i kampens hede i fitnesscenteret? Vi har træningshandsker i ventilerende materialer, så du undgår svedige håndflader, når du skal lave pullups. Vi har også forede handsker, der holder fingrene varme, når du løber på fodboldbanen eller skal cykle på arbejde. Du finder både nogle uden fingre til fitnessaktiviteter og nogle med fingre til sport, hverdag og kolde temperaturer. Fitnesshandskerne uden fingre har desuden skridsikre håndflader, som gør, at du kan gribe stangen eller frivægtene med et godt greb, der ikke slipper. Nogle handsker er desuden designet med strømledende fingerspidser, så du kan bruge din telefon uden at skulle tage handsken af. Et udvalg af forskellige størrelser sikrer, at du kan finde den helt rette pasform, der hverken strammer eller sidder for løst.