alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Træningsbukser

 
[129]
1 / 3
Side:af 3

Ryk dine grænser med temperaturregulerende adidas træningsbukser

Når det føles rigtigt, er der ingen grænser for, hvad du kan præstere. Oplev din sport fra en ny og givende vinkel med afkølende og svedtransporterende adidas træningsbukser. De innovative teknologier opretholder en behagelig kropstemperatur under varmt vejr og intense workouts via maksimal ventilering. Åndbarhed styrket med mesh-indsatser bag knæ, mens AEROREADY er teknologien, der holder huden tør via fugtabsorbering. Skru op for intensiteten med en stabil partner, der aldrig svigter. Fitnessbukser med holdbar og vandafvisende DWR-belægning er din ultimative partner til udendørstræning i ustadigt vejr. Nu er der ingen grund til at blive hjemme, når vejrudsigten viser sig fra sin drilske side. Dyrk din sport på en ny måde, og nyd godt af de forbedrede resultater.

Tag hjertet med dig når du handler gymnastikbukser til klædeskabet

Dyrk de bløde fornemmelser med nye uundværlige beklædningsdele leveret til din garderobe med adidas’ trendsættende teknologier og bæredygtige materialer. Genanvendt polyester er lig reducering af ressourceforbrug og mindre udledning af skadelige emissioner. Tag et aktivt standpunkt, og kast dig over et unikt samarbejde med Better Cotton-initiativet. Resultatet er en ansvarlig tilgang til den globale bomuldsdyrkning og producenters vilkår. Handl nye adidas trænings bukser med samvittighed og hjerte på det rette sted. Ingen grund til at gå på kompromis, når du kan få dele, der bygger på bæredygtige principper.

Bak op om dine krops linjer med sublim pasform og design

Historiske 3-Stripes følger din krops linjer. Det samme gør de tætsiddende og løse pasforme. Mobilitet og fleksibilitet øget med motionsbukser i strækbart stof og ribstræk bagpå. Klassiske designs og moderigtige farver harmonerer med alt fra løb og fodbold til vægtløft og hverdag. Vi sætter ingen grænser for anvendelse og opfordrer dig til at følge trop. Skab nye oplevelser og resultater med vores multifunktionelle og trendsættende adidas træningsbukser. Sammen omfatter vi hverdag og træning.