alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Strømper

 
[50]
1 / 2
Side:af 2

adidas strømper er vejen til drømmefødder på banen

Du mærker dem ikke, men de er der alligevel, når du svajer fra side til side og tørrer modstanderen godt og grundigt på vejen mod mål. Kanterne på fodboldstøvler, som holder anklen på plads. Fodboldstøvleudvikling på højeste plan er en del af historien hos adidas og du ser og mærker tydeligt hvorfor. Fodboldstøvler med sok er dem, du ser på de største stadions, men også på de små træningsbaner, hvor talenter blomstrer op. Vi har unik specialviden inden for både strømper og fodboldstøvler. Så der er gået all in på begge specialer – og du bliver med største komfort klar til at sende drømme-assists afsted. Scoringer kan du også sende i mål og lade netmaskerne blafre gang på gang. De fleksible sok-lignende støvleindgange holder nemlig pasformen på plads, så du med smidighed og komfort kan glide af på modstanderen. adidas strømper er din støttende hjælp på banen.

Fodboldstrømper som går i ét med dine støvler

Fodboldstøvler med en sok-lignende fornemmelse. Det er lige netop det, du oplever i et par sko med indbyggede sokker. De elastiske strømpematerialer er syet direkte ind i støvlerne, så de klæber sig til fødderne. Det giver dig en alt i én følelse med pasformen. Fødderne holdes både på plads samtidig med, at elastiske materialer giver bevægelsesfrihed. Den perfekte kombination på fodboldbanen, hvor adidas strømper er med til at vinde dueller. Sockfit-kanter i Primeknit holder klimaet om fødderne i top. Åndbarheden sørger for tørre fødder i skoene, så du kan fokusere på at skabe rav i forsvaret. adidas strømper integreret i fodtøjet skaber en naturlig fornemmelse, som er guld værd på banen. Aerodynamiske udformninger og materialer, der smyger sig om ankler og fødder, hæver de tekniske muligheder. Torsion System- såler fuldfører det hele, så du kan tilpasse dig underlaget og opnå stabilitet mellem forfod og hælparti ved hvert et skridt.