alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fodboldstøvler med sok

 
[1]

De behagelige fodboldstøvler med sok sikrer en komfortabel samt støttende pasform under hele kampen. Nyd især godt af den høje stabilitet i de øjeblikke, hvor spillet kræver et hurtigt skift i retning eller tempo.

Stå godt fast i et par fodboldstøvler med sok

De moderne fodboldstøvler med sok giver en øget støtte, der varer ved, når du sprinter på kryds og tværs af banen. Den soklignende konstruktion resulterer i et fit, der sikkert og komfortabelt låser din fod i skoen. Dertil kommer et par kraftige og skridsikre ydersåler samt fleksible overdele i Primeknit. Begge elementer forstærker den behagelige og tætte fornemmelse af et design, der svøber sig om dine fødder.

Forvent stilig stabilitet af fodboldsko med sok

De forskellige fodboldstøvler med sok demonstrerer, hvordan stærke detaljer let kan forenes med en god og sporty stil. Den særlige konstruktion er en integreret del af designet, som går godt i spænd med de fleksible overdele og solide såler. Du kan med andre ord være sikker på en høj kvalitet, uanset hvilken model du falder for. Det betyder dermed også, at du uden bekymringer kan vælge dit yndlingspar ud fra farve, mønster og deres samlede look. Det ydre såvel som det indre design af de mange fodboldsko med sok vækker glæden ved sporten, og gør det en anelse mere fornøjeligt at snøre båndene.

Scor mål på ethvert underlag

Hos adidas kan du udforske et flot udvalg af sportssko, der kan benyttes på forskellige underlag. Det er derfor ikke afgørende, om du fortrækker kunstgræs, ægte græs eller en indendørs bane, da sortimentet byder på modeller til enhver form for fodbold. De mange designs med sok kan bruges uden for om sommeren og i hallen hen over vinteren. Besøg os og find den model, der passer perfekt til dine behov og dit spil.