alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Fodboldshorts

 
[234]
Pris
84 kr. - 379 kr.
84379
1 / 5
Side:af 5

Vis nye tricks frem med letvægtige og temperaturregulerende fodboldshorts

Til de hurtige driblinger. De glidende tacklinger. De overlegne afleveringer. Fodboldshorts fra adidas er fremstillet af letvægtige materialer, der hindrer tyngende fornemmelser i at opstå, når du er i fuld færd med at vise nye tricks frem på banens grønne græs. Tæt pasform går i ét med dig og dine bevægelser, mens adidas fodboldshorts med løs pasform giver rig mulighed for at løfte knæet til navlen, når bolden skal dribles forbi rivalen i hastigt tempo. I de afgørende øjeblikke og under intens ugentlig træning bakker fugtabsorberende AEROREADY op om dit spil og resultater. Sved og fugt opsuges fra huden, så de tørre fornemmelser varer ved fra start til slut. Dit fokus og din komfort bevares med temperaturregulerende teknologier fra adidas.

Vis din loyalitet eller dyrk retrolooket md adidas fodboldshorts

Den skelsættende teknologi kombineres med et edgy og råt sportslook. Retroshorts sport og klassiske 3-Stripes og Trefoil til dig, der ynder at dyrke de ikoniske modeller. Disse modeller har defineret sportsmoden gennem årtier og beklædt nogle af tidens største atleter. Som dedikeret fan er der intet, der skal stå i vejen for at vise, hvor din loyalitet ligger. Træk i et par adidas fodboldshorts magen til dem de legendariske spillere slår sine folder i på hjemmebanen. Og det uanset, hvilken af de store klubber eller landshold du støtter. Nu kan du drible selvsikkert afsted forbi din modstander og forsøge dig med nogle af de samme imponerende tricks, som dine favoritspillere har formået at levere. Dit spil løftes til et nyt skelsættende niveau.

Gode bæredygtige fornemmelser bragt til dit spil

Bæredygtige fodboldshorts fremstillet af genanvendte materialer nedsætter forbruget af jordens ressourcer og mindsker udledningen af emissioner. Det vil sige at du kan sparke bolden sikkert i mål iført et par fodboldshorts med gode fornemmelser. Tøjproduktion er gjort bæredygtig med et skarpt fokus på genbrug.