alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldshorts

 
[187]
Vælg mellem en lang række af moderne fodboldshorts, der er perfekte til hårde turneringer og vilde træningstimer. Nyd fornemmelsen af stærke og åndbare materialer, som sikrer en høj komfort under hele kampen.
1 / 4
Side:af 4

Vis dit talent frem i smarte fodboldshorts

Enhver spiller fortjener et par førsteklasses fodboldshorts, der kan holde til de vildeste tricks. Derfor kan du hos adidas gå på opdagelse blandt lette designs, som frem for alt giver dig rigeligt med plads til fri bevægelse. De mange fodboldshorts leverer en optimal komfort takket være behagelige snit og elastiske tekstiler. Det er i særdeleshed de innovative tekstiler, som sørger for, at du vil føle dig tilpas i ethvert minut af kampen. Teknologier såsom AEROREADY leder konstant fugten væk fra din hud, hvilket resulterer i vedvarende åndbarhed, som vil gøre det nemmere at fokusere hundrede procent på spillet.

Træningsshorts til de passionerede og stilige fans

Lad din indre fan skinne igennem med et par moderne træningsshorts, der inspirerer til fodbold i verdensklasse. Hos adidas kan du udforske et hav af styles, som kombinerer en høj funktionalitet med let genkendelige designs fra nogle af sportens mest populære hold. Du kan dermed klæde dig i et par fodboldshorts, som giver dig mulighed for at hylde din yndlingsklub, mens du selv jagter de afgørende mål. Det er farverigt og smart sportstøj, som lader dig drible, sparke og vigtigst af alt nyde spillet med fodboldstilen i god behold.

Stærke designs til de hårde sportsgrene

Du kan uden problemer benytte de forskellige shorts igen og igen. De mange designs er nemlig fremstillet af slidstærke tekstiler, hvis kvalitet betyder, de kan holde til de lange og krævende timer på fodboldbanen. Det er med andre ord funktionelt og i den grad praktisk sportstøj, som du kan bruge sæson efter sæson. Kombiner dem med en matchende spillertrøje og vind kampen i et stiligt fodboldsæt.