alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldshorts

 
[159]

Vælg mellem en lang række af moderne fodboldshorts, der er perfekte til hårde turneringer og vilde træningstimer. Nyd fornemmelsen af stærke og åndbare materialer, som sikrer en høj komfort under hele kampen.

Manchester United 22/23 hjemmebaneshorts
Entrada 22 shorts
Arsenal 22/23 udebaneshorts
Tiro Essentials shorts
Entrada 22 træningsshorts
Tiro Essentials shorts
Manchester United 22/23 udebaneshorts
Tiro Essentials shorts
Arsenal 22/23 udebaneshorts
Condivo 22 træningsshorts
Tiro Essentials shorts
Arsenal 22/23 tredjeshorts
Entrada 22 træningsshorts
Olympique Lyonnais 22/23 hjemmebaneshorts
Condivo 22 Match Day shorts
Arsenal 22/23 hjemmebaneshorts
Arsenal Condivo Pro 22 træningsshorts
Manchester United Condivo 22 træningsbukser
Arsenal 22/23 tredjeshorts
Entrada 22 shorts
Argentina 22 hjemmebaneshorts
Real Madrid 22/23 udebaneshorts
Condivo 22 Goalkeeper shorts
Juventus 22/23 udebaneshorts
Tiro Essentials shorts
Messi Condivo 22 Half bukser
Ajax Amsterdam 22/23 udebaneshorts
Entrada 22 shorts
Entrada 22 shorts
Condivo 22 Match Day shorts
Juventus 22/23 udebaneshorts
Messi Half bukser
Condivo 22 træningsshorts
Arsenal 22/23 hjemmebaneshorts
Condivo 22 Match Day shorts
FC Bayern 22/23 udebaneshorts
Manchester United Travel shorts
Juventus DNA shorts
Sparta Prague 22/23 hjemmebaneshorts
Juventus 22/23 hjemmebaneshorts
Benfica 22/23 udebaneshorts
Leicester City FC 22/23 hjemmebaneshorts
Tiro shorts
1 / 4
Side:af 4

Vis dit talent frem i smarte fodboldshorts

Enhver spiller fortjener et par førsteklasses fodboldshorts, der kan holde til de vildeste tricks. Derfor kan du hos adidas gå på opdagelse blandt lette designs, som frem for alt giver dig rigeligt med plads til fri bevægelse. De mange fodboldshorts leverer en optimal komfort takket være behagelige snit og elastiske tekstiler. Det er i særdeleshed de innovative tekstiler, som sørger for, at du vil føle dig tilpas i ethvert minut af kampen. Teknologier såsom AEROREADY leder konstant fugten væk fra din hud, hvilket resulterer i vedvarende åndbarhed, som vil gøre det nemmere at fokusere hundrede procent på spillet.

Træningsshorts til de passionerede og stilige fans

Lad din indre fan skinne igennem med et par moderne træningsshorts, der inspirerer til fodbold i verdensklasse. Hos adidas kan du udforske et hav af styles, som kombinerer en høj funktionalitet med let genkendelige designs fra nogle af sportens mest populære hold. Du kan dermed klæde dig i et par fodboldshorts, som giver dig mulighed for at hylde din yndlingsklub, mens du selv jagter de afgørende mål. Det er farverigt og smart sportstøj, som lader dig drible, sparke og vigtigst af alt nyde spillet med fodboldstilen i god behold.

Stærke designs til de hårde sportsgrene

Du kan uden problemer benytte de forskellige shorts igen og igen. De mange designs er nemlig fremstillet af slidstærke tekstiler, hvis kvalitet betyder, de kan holde til de lange og krævende timer på fodboldbanen. Det er med andre ord funktionelt og i den grad praktisk sportstøj, som du kan bruge sæson efter sæson. Kombiner dem med en matchende spillertrøje og vind kampen i et stiligt fodboldsæt.