alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldstrømper

 
[44]
Fodbold Hvid StrømpeholdereFodbold Hvid Strømpeholdere

Strømpeholdere

Fodbold

Fodbold Sort Pride strømperFodbold Sort Pride strømper

Pride strømper

Fodbold

Fodboldstrømper til fødder i alle størrelser

Sportstøj bør frem for alt levere en stabil komfort, der gør det behageligt at nå gennem selv de mest udfordrende fodboldkampe. Det gælder, uanset om der er tale om hele spilledragten eller blot et par simple sokker. Af samme grund kan du forvente, at komforten i den grad er på plads, når det kommer til det store sortiment af fodboldstrømper. De mange par er fremstillet af bløde og åndbare materialer, der blandt andet er i stand til at lede fugten væk fra huden. Det svedtransporterende AEROREADY-stof er blot et af de elementer, som du vil værdsætte, når kampens sidste minutter spilles.

Sæt prikken over i’et med stilige sportsstrømper

Det handler nogle gange om de små detaljer, når det kommer til at erobre banen med selvtilliden og den gode stil helt i top. Derfor kan du hos adidas vælge mellem et farverigt og stiligt udvalg af sportsstrømper, hvis fine ydre vil få dig såvel som dine medspillere til at spærre øjnene op. De kommer i et væld af mørke og lyse nuancer, der er præget af alt fra de klassiske 3-Stripes til logoer fra sportens mest velkendte klubber. De forskellige fodboldstrømper gør det let at vise din egen smag frem samt loyaliteten til dit yndlingshold.

Moderne designs skabt af praktiske tråde

Det er stærke tråde, der væver sig gennem de mange strømper hos adidas. Med det resultat at du kan regne med både en høj ydeevne såvel som en lang holdbarhed. De forskellige par er dermed gode at have på, uanset om du spiller fodbold eller dyrker en anden udfordrende sportsgren. Nyd din motion med komfortable sokker, der kan følge med, når du sætter fart på kampen.