alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Fodboldsokker

 
[47]

Fodboldsokker der kan matche ethvert hold

Her er et stort udvalg af fodboldsokker i forskellige farver som kan passe de fleste. Sokkerne findes også i særlige klub- og landsholdsudgaver med de officielle farver og logo, med dem kan du enten skabe en komplet fanudrustning, eller blot, på diskret vis, vise din støtte og loyalitet overfor din favoritklub eller dit favoritilandshold.  Som vanen er, er de alle sammen knæstrømper, ellers er der modeller med en specialkonstrueret adidas Badge of Sport foran, mesh til at sikre god ventilation, ultralet og zoneinddelt støddæmpning og særlig kompression ved anklen og svangen for bedre pasform, og ikke mindst med det anatomiske Formotion specielt designet så de er tilpasset højre og venstre strømpe. Til at give den ekstra sikkerhed og støtte er her også strømpeholdere til at holde sokker og benskinner på plads. Men ikke noget med blonder på disse strømpeholdere. Disse er af nylon med justerbar velcrolukning og nemmere at bruge end tape.

Skab en egen klubdragt komplet med fodboldsokker

Hvis du spiller fast med nogle af vennerne kan i jo sammensætte jeres helt egen, komplette spilledragt med fodboldsokker der matcher, eller endda er en kontrast, til resten af jeres dragt. Spiller du i klub burde vi også have de perfekte fodboldsokker, ligesom vi også har de officielle fodboldsokker svarende til nogle af verdens bedste og mest legendariske klubhold og landshold, så du kan vise i hvilken lejr du holder til, når det gælder at støtte dem på grønsværen. Spiller du bare fodbold for at have det sjovt i fritiden, så er der jo heller ikke noget galt i selv at bestemme hvilken farve fodboldsokker du vil have på, eller hvilke klub- eller landsholdssokker du har lyst til at spille i. Med alle farvemulighederne og de forskellige klub- og landsholdssokker her, så burde enhver kunne finde sit eget, helt personlige match. Og glem ikke strømpeholdere, for selv knæstrømper, og benskinner, kan glide når det går hårdt for sig.