alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldstrømper

 
[34]

Fuldend dit sportslook med et par fugtabsorberende fodboldstrømper, hvis mange komfortable egenskaber leveres i en sporty indpakning. Kom glad af sted med bløde og farverige sokker, der gør træningen endnu bedre.

Adi 21 sokker
Milano 16 sokker, 1 par
Manchester United 22/23 hjemmebanestrømper
Adi 21 sokker
Arsenal 22/23 tredjestrømper
Arsenal 22/23 udebanestrømper
Milano 16 sokker, 1 par
Arsenal 22/23 hjemmebanestrømper
Arsenal 22/23 tredjestrømper
Juventus 22/23 udebanestrømper
Adi 21 sokker
Juventus 22/23 hjemmebanestrømper
Juventus 22/23 hjemmebanestrømper
Arsenal 22/23 hjemmebanestrømper
Adi 21 sokker
Milano 16 sokker, 1 par
FC Bayern 22/23 tredjestrømper
Ajax Amsterdam 22/23 udebanestrømper
Strømpeholdere
Ajax Amsterdam 22/23 hjemmebanestrømper
Argentina 22 hjemmebanestrømper
FC Bayern 22/23 udebanestrømper
Milano 16 sokker, 1 par
Milano 16 sokker, 1 par
FC Bayern München 22/23 hjemmebanestrømper
Manchester United 22/23 udebanestrømper
Manchester United 22/23 hjemmebanestrømper
Adi 21 sokker
Manchester United 21/22 hjemmebanestrømper

Fodboldstrømper til fødder i alle størrelser

Sportstøj bør frem for alt levere en stabil komfort, der gør det behageligt at nå gennem selv de mest udfordrende fodboldkampe. Det gælder, uanset om der er tale om hele spilledragten eller blot et par simple sokker. Af samme grund kan du forvente, at komforten i den grad er på plads, når det kommer til det store sortiment af fodboldstrømper. De mange par er fremstillet af bløde og åndbare materialer, der blandt andet er i stand til at lede fugten væk fra huden. Det svedtransporterende AEROREADY-stof er blot et af de elementer, som du vil værdsætte, når kampens sidste minutter spilles.

Sæt prikken over i’et med stilige sportsstrømper

Det handler nogle gange om de små detaljer, når det kommer til at erobre banen med selvtilliden og den gode stil helt i top. Derfor kan du hos adidas vælge mellem et farverigt og stiligt udvalg af sportsstrømper, hvis fine ydre vil få dig såvel som dine medspillere til at spærre øjnene op. De kommer i et væld af mørke og lyse nuancer, der er præget af alt fra de klassiske 3-Stripes til logoer fra sportens mest velkendte klubber. De forskellige fodboldstrømper gør det let at vise din egen smag frem samt loyaliteten til dit yndlingshold.

Moderne designs skabt af praktiske tråde

Det er stærke tråde, der væver sig gennem de mange strømper hos adidas. Med det resultat at du kan regne med både en høj ydeevne såvel som en lang holdbarhed. De forskellige par er dermed gode at have på, uanset om du spiller fodbold eller dyrker en anden udfordrende sportsgren. Nyd din motion med komfortable sokker, der kan følge med, når du sætter fart på kampen.