alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sæt og fodboldsæt

 
[514]
1 / 11
Side:af 11

Hold hovedet koldt med fugtabsorberende sæt i genanvendte materialer

Flyvende driblinger forbi modstanderens faretruende angreb. En velkoordineret aflevering til holdkammeraten, hvorefter bolden placeres solidt i højre hjørne af målet. Jublen vil ingen ende tage, men overtager bane og stadion i et uforglemmeligt øjeblik. Mærk suset fra de afgørende kampe, eller bliv klar til den ugentlige holdtræning i et af de mange adidas fodboldsæt skabt af genanvendte materialer for at spare på udledningen af emissioner og nedsætte ressourceforbruget. Dyrk det funktionelle med teknologier som fugtabsorberende AEROREADY og svedtransporterende stof, der holder huden tør selv under intense løbeture henover banen. Skab et behageligt klima for din krop med sæt i åndbart og afkølende HEAT.RDY. Luftcirkulering og ventilering giver dig fuld kontrol over kroppens temperatur, så du kan give dig fuldt ud, når det virkelig gælder.

Komfort og bevægelighed leveret af fodboldsæt i lette materialer

Forbedrede resultater med adidas fodboldsæt i lette materialer, der optimerer mulighederne for bevægelse på banen og i hverdagen. Lige snit, almindelig pasform og mesh-indsatser på ærmer følger din krops linjer og bevægelser, mens silkeblødt og hurtigtørrende stof øger komforten. Det tilsat gennemførte udskæringer som ribhalse og længere stykker bagpå. Resultatet er enkeltdele, der lader dig fokusere på dit spil uden tyngende fornemmelser. Fuldend dine taklinger, og forhindrer rivalens skud i at finde vej til målet. Ryk derefter fra banen til hverdagen i de multifunktionelle sæt.

Tilkendegiv din loyalitet med autentiske adidas fodboldsæt

Støt op om dit favorithold med autentiske sæt dedikeret til fodboldverdens største klubber og landshold. Officielle matchtrøjer i iøjnefaldende farver skaber overensstemmelse mellem dig og de professionelle spillere. Nu kan du indtage den grønne bane i samme skelsættende designs som dine yndlingsspillere. Synlige, varmetrykte og sømløse mærker gør det umuligt at være i tvivl, om hvor din loyalitet ligger. Tilkendegiv din mening med et autentisk sæt til fans.