alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

KLIK OG SHOP DIT HOLDS GEAR

Fodboldsæt

 
[1035]
Støt din yndlingsklub med moderne fodboldsæt, der er dedikeret til en lang række af verdens bedste hold. De forskellige spilledragter byder ud over et flot ydre på behagelige snit og åndbare materialer.

Find de store smil frem med et fodboldsæt

Fodbold er uden tvivl blandt en af de mest populære sportsgrene, hvad end man spørger store eller små spillere. Det er af samme grund også en sport, hvis talentfulde atleter og storklubber gennem tiderne har givet os timevis af underholdende samt uforglemmelige kampe. I et smart fodboldsæt fra adidas kan du let bringe minderne med dig, når du selv indtager banen. De moderne designs er blandt andet fremstillet af komfortabelt AEROREADY-stof, hvis fugtabsorberende egenskaber sikrer en høj komfort. Det er funktionelle fodboldsæt, som forbliver behagelige gennem din hårde træning.

Nyd din sport i funktionelt fodboldtøj

Det store udvalg af moderne fodboldtøj leverer langt mere en blot stilige farver og velkendte logoer. Her er nemlig tale om funktionelt sportstøj, der er velegnet til lange kampe og intense træningstimer. De forskellige fodboldsæt sikrer vigtigst af alt en utrolig frihed til at bevæge dig komfortabelt, hvad end du løber, springer eller blot hepper entusiastisk fra tilskuerpladserne. Oplev et væld af smarte snit og fleksible materialer, som du i særdeleshed vil sætte pris på, når du skruer op for tempoet på banen. Scor det afgørende mål, kast dig ud i de svære tacklinger, og frem for alt nyd spillet.

Bliv inspireret af hold i verdensklasse

Det er ikke afgørende, om du følger med i engelsk, italiensk eller spansk fodbold, da du hos adidas kan finde sportstøj fra alle de populære ligaer. Du har med andre ord rig mulighed for at finde lige netop det sæt, som vil gøre dine egne kampe endnu sjovere. Bliv inspireret af de flotte klubtrøjer, hvis autentiske design er en hyldest til nogle af fodboldverdenens bedste hold.