alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

FG Fodboldstøvler

 
[126]
Støvlen til faste underlag har specialstøbte knopper, der giver en god ydeevne på tørre og faste underlag med kort græs, men kan også håndtere fugtige baner. Den er perfekt til udendørsvejr om foråret og sommeren.
1 / 3
Side:af 3

FG fodboldstøvler giver dig det bedste udgangspunkt når du går på banen

Der er noget klassisk og nærmest romantisk over at gå ind og spille en fodboldkamp på en traditionel græsbane. Ganske vist kan de ikke altid hamle op med de moderne kunstgræsbaner, men det er bare ægte fodbold, når der spilles på en græsbane, også selv om det ikke er alle baner, der er lige perfekte. Med et par FG fodboldstøvler er du klædt på og klar til at udfolde talentet og forbedre dig på grønsværen. Der er varianter af disse FG fodboldstøvler, som har gummitakker på overdelen, så de er klar til at sende massevis af fantastiske afleveringer eller skud på mål afsted. Der er udgaver med den tilpassede Sockfit-kant, men du kan også finde mere klassiske støvler med snørebånd. De findes i forskellige farver, så hvad enten du er til traditionelle sorte eller mere farvestrålende FG fodboldstøvler, kan de findes hos adidas.

Med fodboldstøvler til fast underlag kan du fokusere på finter og mål

Nogle af vores modeller af fodboldstøvler til fast underlag er fremstillet med inspiration fra atletikkens verden, så hvis du er en lynhurtig kantspiller, som altid skal være klar til at komme op i topfart, kan disse være den helt rigtige løsning for dig. Du bliver nærmest så hurtig, at modstanderne får svært ved at nå at se, hvad der sker, for du er allerede strøget forbi. Der er varianter med en fjedrende kulfiber-indsats i ydersålen, som hjælper med at give dig yderligere fremdrift for hvert skridt du tager. Med adidas fodboldstøvler til fast underlag kan du frit vælge og vrage mellem et stort udvalg, så uanset om du foretrækker lave sko med fri bevægelighed til anklerne eller lidt højere af slagsen, der omfavner anklen og giver mere støtte, kan du finde dem her.