alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldsæt til børn

 
[128]

Hos adidas finder du et væld af forskellige fodboldsæt til børn. Der er tøj fra mange storklubber, og du kan vælge for eksempel de kendte hjemmetrøjer eller mere eksklusive tredje- eller fjerdetrøjer.

Manchester United 22/23 udebaneshorts
Arsenal 22/23 udebaneshorts
Arsenal 22/23 hjemmebaneshorts
Manchester United 22/23 Baby hjemmebanesæt
Manchester United 22/23 Baby udebanesæt
Arsenal 22/23 Baby hjemmebanesæt
Arsenal 22/23 hjemmebanesæt
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Arsenal 22/23 udebanetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Ajax Amsterdam 22/23 udebanetrøje
FC Bayern 22/23 udebanetrøje
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Arsenal 22/23 tredjetrøje
Manchester United opvarmningstrøje
FC Bayern 22/23 tredjetrøje
Juventus 22/23 hjemmebanetrøje
Arsenal Condivo 22 træningstrøje
Juventus 22/23 udebanetrøje
Tiro 21 træningstrøje
Arsenal 22/23 tredjeshorts
Real Madrid Condivo 22 træningstrøje
Real Madrid 22/23 udebaneshorts
Juventus 22/23 Baby hjemmebanesæt
Juventus 22/23 udebaneshorts
FC Bayern 22/23 hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Leicester City FC 22/23 hjemmebanetrøje
Juventus Pre-Match trøje
FC Bayern 22/23 Mini hjemmebanesæt
Celtic FC 22/23 hjemmebanetrøje
Arsenal Condivo 22 træningstrøje
FC Bayern 22/23 udebaneshorts
FCN H JSY Y
FCN 3 JSY Y
Celtic FC 22/23 Mini tredjesæt
Celtic FC 21/22 hjemmebanetrøje
Ajax Amsterdam 22/23 hjemmebanetrøje
Juventus 22/23 hjemmebaneshorts
Celtic FC 22/23 Baby tredjesæt
Ajax Amsterdam 22/23 Mini hjemmebanesæt
Celtic FC 22/23 tredjetrøje
FC Bayern 22/23 Baby hjemmebanesæt
1 / 3
Side:af 3

Gør et barn glad med et fodboldsæt til børn

Børn elsker at forestille sig en verden, hvor de lever deres idolers liv. Derfor er det oplagt, at dit barns glæde ved fodbold bliver udtrykt med et af de mange sæt med fodboldtøj til børn fra adidas. At høre til er en af de stærkeste følelser i et moderne liv, og fællesskabet om fodbold og ens udvalgte klub giver stærke venskaber og knytter mange bånd. Når du forærer et fodboldsæt til børn, åbner du en verden af leg og muligheder, hvor fantasien får frit spil, og hvor barnet kan score et afgørende mål i en mesterskabskamp.

En trøje. Eller måske et helt sæt

Jo større man bliver des mere betydning har det for bæreren af en fodboldtrøje, hvilken klub den tilhører. Man kan holde med en af verdens største klubber, som hvert år kæmper om titler og mesterskaber. Eller man kan vælge en kultklub, der kæmper en tilværelse under den offentlige radar. Det siger noget om, hvem man er som person. Det siger også noget om, hvad du drømmer om, når du forærer fodboldtøj til børn. Er det en angriber? En rig klub? Er det en trøje til besøg i legeland? Eller er det en kamptrøje, der skal anspore til hårdt arbejde og en karriere som professionel?

Hele verden for dine fødder

Det er dit valg. Hos adidas kan du vælge trøjer, der er særligt designede i samarbejde med internationale kunstnere. Eller hele sæt, der kan klæde de allermindste fra top til tå med sokker, shorts og trøje. Det er alt sammen i den velkendte kvalitet fra et af verdens allerstørste sportsbrands, så du får både signalværdi og fremragende tøj, når du køber fodboldtøj til børn hos adidas.