alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodbolde

 
[73]
Gå på opdagelse i et væld af slidstærke fodbolde, hvis smarte designs sikrer en bedre berøring og øget præcision. De er skabt til svære kampe såvel som til de sjove træningstimer.
Fodbold Hvid Messi miniboldFodbold Hvid Messi minibold

Messi minibold

Fodbold

Fodbold Hvid Tiro Match boldFodbold Hvid Tiro Match bold

Tiro Match bold

Fodbold

Fodbold Hvid MLS 24 Pro boldFodbold Hvid MLS 24 Pro bold

MLS 24 Pro bold

Fodbold

1 / 2
Side:af 2

Fodbolde til enhver spiller

Fodbold er fantastisk sport, hvis fans findes i enhver alder. Derfor fortjener både de små og store spillere en bold, der er perfekt til både de første træningstimer og til de hårde turneringer. Hos adidas kan du vælge mellem forskellige fodbolde, som alle er fremstillet af holdbare og stærke materialer. Deres smarte konstruktioner giver en præcis berøring, når du dribler og sparker. Det er moderne designs, som giver dig chancen for at forbedre dine evner, hvad end du er erfaren spiller eller blot lige startet på juniorholdet.

Væk fodboldmagien med stærke sportsbolde

Når det kommer til at vinde de vigtige kampe eller blot forbedre din præstation, er det naturligvis afgørende, at dit sportsudstyr er i top stand. Med det sagt behøver det ikke indebære, at hverken dit udstyr, tøj eller fodbold er kedelig at se på. Det store udvalg af sportsbolde hos adidas kommer i en lang række af forskellige designs, hvis ydre i den grad inspirerer til at give den gas på banen. De mange farver og mønstre afspejler den magiske følelse, som opstår, når dit hold scorer det afgørende mål. Det er med andre ord fodbolde, der gør det sjovere at komme af sted til træning og kamp.

Lidt mere end blot en simpel bold

Hos adidas vil du opleve en stribe forskellige designs, hvis kvalitet ikke er til at tage fejl af. De mange bolde er testet til perfektion, hvilket kommer til udtryk i en utrolig holdbarhed samt umiskendelig ydeevne. Sømløse overflader, synlige farver og stærke materialer er blot nogle af de elementer, der får boldene til at skille sig ud på banen.