alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodbolde

 
[44]

Gå på opdagelse i et væld af slidstærke fodbolde, hvis smarte designs sikrer en bedre berøring og øget præcision. De er skabt til svære kampe såvel som til de sjove træningstimer.

UCL Club Void bold
UCL Club Void bold
UCL Club Void bold
UCL Void minibold
UEFA Nations League Pro bold
UCL Training Void Texture bold
Tiro Competition bold
Al Rihla Pro bold
Tiro Club bold
Al Rihla træningsbold
Tiro Club bold
Al Rihla Club bold
Tiro Club bold
Al Rihla minibold
Al Rihla League bold
Al Rihla Club bold
Tiro Club bold
Al Rihla Training Hologram Foil bold
Al Rihla Pro Sala bold
Tango Rosario bold
Al Rihla Club bold
Tiro Match bold
UCL Club Void Real Madrid bold
Al Rihla Club bold
Al Rihla Pro Beach bold
Al Rihla Pro Winter bold
Al Rihla Club bold
Germany Al Rihla Club bold
Al Rihla League Junior 290 bold
Al Rihla League bold
Al Rihla Club bold
RIHLA JUMBO
Tiro League bold
Tiro League TB bold
Tiro League Sala bold
Al Rihla Competition bold
Al Rihla League Junior 350 bold
FEF COM
Team Sala bold

Fodbolde til enhver spiller

Fodbold er fantastisk sport, hvis fans findes i enhver alder. Derfor fortjener både de små og store spillere en bold, der er perfekt til både de første træningstimer og til de hårde turneringer. Hos adidas kan du vælge mellem forskellige fodbolde, som alle er fremstillet af holdbare og stærke materialer. Deres smarte konstruktioner giver en præcis berøring, når du dribler og sparker. Det er moderne designs, som giver dig chancen for at forbedre dine evner, hvad end du er erfaren spiller eller blot lige startet på juniorholdet.

Væk fodboldmagien med stærke sportsbolde

Når det kommer til at vinde de vigtige kampe eller blot forbedre din præstation, er det naturligvis afgørende, at dit sportsudstyr er i top stand. Med det sagt behøver det ikke indebære, at hverken dit udstyr, tøj eller fodbold er kedelig at se på. Det store udvalg af sportsbolde hos adidas kommer i en lang række af forskellige designs, hvis ydre i den grad inspirerer til at give den gas på banen. De mange farver og mønstre afspejler den magiske følelse, som opstår, når dit hold scorer det afgørende mål. Det er med andre ord fodbolde, der gør det sjovere at komme af sted til træning og kamp.

Lidt mere end blot en simpel bold

Hos adidas vil du opleve en stribe forskellige designs, hvis kvalitet ikke er til at tage fejl af. De mange bolde er testet til perfektion, hvilket kommer til udtryk i en utrolig holdbarhed samt umiskendelig ydeevne. Sømløse overflader, synlige farver og stærke materialer er blot nogle af de elementer, der får boldene til at skille sig ud på banen.