alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Bolde og fodbolde

 
[57]
1 / 2
Side:af 2

Lad kuglen rulle til sjov og spas med bolde og fodbolde

adidas er som altid lig med kvalitet hele vejen igennem. Det gælder naturligvis også for alle fodboldene i sortimentet. Takket være mange årtiers erfaring som bolddesigner til de største fodboldmesterskaber er kvaliteten altid til at stole på. De runde læderkugler i form af fodbolde fra  adidas har trillet på de største stadions med millioner af tilskuere hjemme i stuerne. Du kan få din egen ikoniske model, så du kan drible og spille fodbold med vennerne. Der stilles meget strenge krav til bolde brugt i FIFA-turneringer. Mange adidas modeller er Quality Pro-certificeret, hvilket vidner om de strenge tests og kontroller, som polyurethankuglerne har været igennem og bestået. Så uanset om du allerede er pro eller drømmer om det, så sørger fodbolde fra adidas for, at du får det rette tilbehør.

Boldsjov for alle

Hos adidas hylder vi stadig fortidens høje kvalitet. Ikke kun i form af kulturarvslinjen fra Originals, men også på meget af tilbehøret. Hvem husker eksempelvis ikke Tango Rosario, der blev brugt under VM i Argentina i 1978? De bedste designs fra dengang ligger side om side med nutidens innovative designs. Som eksempelvis PRO-modellerne med sømløs konstruktion og i de helt rigtige mål og vægtklasser. Der sker meget inden for fodboldverdenen og hos adidas følger vi naturligvis med. Både i forhold til alt det tekniske, men også designmæssigt. Klubfarver, turneringslogoer og spændende grafik troner i selskab med vores eget logo.

Bolde i mange afskygninger og materialetyper

Fodbolde står højt på listen med adidas tilbehør. Elsker du også at følge med i VM og Champions League? Så har du sikkert bemærket, at der ofte står adidas på fodboldene. De PRO-kvalificerede designs med termisk limede konstruktioner og butylblære har æren af at blive sparket rundt mellem nogle af de teknisk bedste fodboldben i verden. Du kan også blive en del af ligaen derhjemme på grønsværen med din helt egen model fra adidas.