alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Grusbanestøvler

 
[35]

Optimer dit spil med et par moderne grusbanestøvler, der leverer rigelige mængder af blød komfort og vedvarende støtte gennem deres kraftige konstruktion. Nyd de stærke sko, der kombinerer skridsikre ydersåler med stødabsorberende overflader.

Kaiser 5 Team støvler
Predator Edge.3 Laceless Turf fodboldstøvler
X Speedflow Messi.3 Turf støvler
X Speedflow.3 Laceless Turf fodboldstøvler
Copa Sense.3 Turf støvler
Predator Mutator 20.3 Laceless Turf støvler
Predator Mutator 20.3 Low Turf støvler
X Speedflow.3 Laceless Turf støvler
Predator Edge.3 Laceless Turf fodboldstøvler
Copa Sense.3 Laceless Turf fodboldstøvler
X Ghosted.3 Turf støvler
Gamemode Turf støvler
Gamemode Turf støvler
Copa Sense.3 Turf fodboldstøvler
Predator Edge.3 Laceless Turf fodboldstøvler
X Speedflow.3 Laceless Turf støvler
Mundial Team støvler
X Speedflow.3 Laceless Turf støvler
Predator Edge.3 Turf fodboldstøvler
Copa Sense.3 Turf støvler
X SPEEDFLOW MESSI.1 TF
Copa Sense.1 Turf støvler
Predator Edge.3 Turf støvler
X Speedflow.3 Turf fodboldstøvler
Predator Edge.3 Low Turf fodboldstøvler
X Speedflow.3 Turf støvler
Predator Mutator 20.3 Turf støvler
Nemeziz .3 Turf støvler
Nemeziz .3 Turf støvler
X Ghosted.4 Turf støvler

Vind kampen med sikre skridt i grusbanestøvler

Fælles for enhver af de utallige fodboldstøvler hos adidas er en holdbarhed, der kendetegner alt lige fra skoenes solide såler til deres fleksible overdele. Det er også tilfældet for de mange grusbanestøvler, hvis stærke konstruktion er udviklet med det særlige underlag i tankerne. Derfor byder de forskellige par på blandt andet rillede ydersåler, der gør det let at komme hurtigt og sikkert omkring på grusbanen. Dertil leverer strækbare PRIMEKNIT-kanter og stødabsorberende materialer i toppen og på siden af støvlerne, at du kan forvente en høj og støttende komfort såvel som en præcis boldhåndtering.

Skru op for den sporty æstetik med et par grusbanesko

Æstetik er naturligvis et element, der går igen i ethvert par grusbanesko, hvad end de er tiltænkt voksne eller unge spillere. Støvlernes ydre design er præget af flotte nuancer, der spænder bredt fra simple modeller i sort og hvid til styles i skarpe neonfarver med grafiske mønstre. Alle spillere har dermed muligheden for at finde et par grusbanestøvler, hvis moderne stil og høje funktionalitet begge er værd at beundre. Det er sporty og lette sko, som er ideelle til træning i hverdagen samt til de lange turneringer henover sæsonen.

Slidstærk komfort der varer ved

Et stærkt og højtydende design er en fast kvalitet, der dukker op i enhver fodboldstøvle hos adidas. Det er af samme grund sko, som du uden betænkeligheder kan bruge igen og igen til både de lette samt livlige kampe. Du kan dermed roligt vælge din yndlingsmodel, der kan holde til utallige timer tilbragt i selskab med vennerne og dit hold på alverdens grusbaner.