alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Grusbanestøvler

 
[71]
1 / 2
Side:af 2

Vind kampen med sikre skridt i grusbanestøvler

Fælles for enhver af de utallige fodboldstøvler hos adidas er en holdbarhed, der kendetegner alt lige fra skoenes solide såler til deres fleksible overdele. Det er også tilfældet for de mange grusbanestøvler, hvis stærke konstruktion er udviklet med det særlige underlag i tankerne. Derfor byder de forskellige par på blandt andet rillede ydersåler, der gør det let at komme hurtigt og sikkert omkring på grusbanen. Dertil leverer strækbare PRIMEKNIT-kanter og stødabsorberende materialer i toppen og på siden af støvlerne, at du kan forvente en høj og støttende komfort såvel som en præcis boldhåndtering.

Skru op for den sporty æstetik med et par grusbanesko

Æstetik er naturligvis et element, der går igen i ethvert par grusbanesko, hvad end de er tiltænkt voksne eller unge spillere. Støvlernes ydre design er præget af flotte nuancer, der spænder bredt fra simple modeller i sort og hvid til styles i skarpe neonfarver med grafiske mønstre. Alle spillere har dermed muligheden for at finde et par grusbanestøvler, hvis moderne stil og høje funktionalitet begge er værd at beundre. Det er sporty og lette sko, som er ideelle til træning i hverdagen samt til de lange turneringer henover sæsonen.

Slidstærk komfort der varer ved

Et stærkt og højtydende design er en fast kvalitet, der dukker op i enhver fodboldstøvle hos adidas. Det er af samme grund sko, som du uden betænkeligheder kan bruge igen og igen til både de lette samt livlige kampe. Du kan dermed roligt vælge din yndlingsmodel, der kan holde til utallige timer tilbragt i selskab med vennerne og dit hold på alverdens grusbaner.