alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Fodbold · Sko · Overdel i læder

 
[32]

Bliv en del af adidas sportsarv i læder fodbolddstøvler skabt til optimal performance  

Det er muligt at spille rigtig flot fodbold, også selvom du ikke er professionel endnu. Selv de spillere, som nyder en kamp for hyggens skyld, kan have gavn af et par lækre, komfortable læder fodboldstøvler, som ikke bare maksimerer din ydeevne og præcision, men som krammer sig om dine fødder og støtter dig dér, hvor du har allermest brug for det. adidas' nyeste fodboldstøvler giver dig banebrydende teknologier og forbedrer din boldkontrol. Ydersålene med og uden TPU sikrer sublimt greb på forskellige overflader. Skal du spille udendørs, bør du vælge læder fodboldstøvler med en ydersål i TPU. Til spil på kunstgræs og indendørs underlag, kan du trygt trække i adidas læder fodboldstøvler med K-læder upper, elastisk tekstil kant ved anklen og vores innovative Fusionskin overfladebehandling.

Læder fodboldstøvler skabt til ultimativ præcision

Læder fodboldstøvler dominerer kampen med både stil og komfort  Det er vigtigt at du tænker over, hvilken overflade du skal spille på. Alle overflader kræver noget forskelligt af din sko. Derfor har vi udviklet teknologier til de forskellige overflader, vi normalt træner og spiller kampe på. Alle adidas fodboldstøvler kommer med og uden knopper. Vælg versioner med knopper, når du skal spille på blødt, hårdt eller kunstigt underlag. Versioner med meget små eller slet ingen knopper er bedre til flade underlag såsom indendørskampe, urbane fodboldbaner på grus eller sten og kunstgræs. Vores fodboldstøvler med lav profil sidder tæt på foden, men giver primært support omkring tæer og sål. Har du brug for mere støtte, bør du vælge vores fodboldstøvler med ankelstøtte, for en sokkelignede komfort. Den spændstige Boost-støddæmpning sender den energi, du bruger, lige tilbage til dig, så du kan yde mere i længere tid. Hælstøtter i skum tager nogle af de hårde stød fra underlaget og giver dig yderligere komfort.