alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Målmandshandsker

 
[18]
Beskyt dine hænder med et par sikre målmandshandsker, hvis moderne design giver et behageligt og forbedret greb. Det er handsker, som især er velegnede til at fange hurtige bolde på de vigtige kampdage.

Grib din vej til sejren med stærke målmandshandsker

Hos adidas kan både små og store spillere finde et par moderne målmandshandsker, der vil øge chancen for at fange de hårde bolde. Det er højtydende designs, som takket være slidstærke zoner i håndfladen såvel som på håndryggen sikrer et optimalt greb. Dertil kommer en veludviklet pasform, der vil give dig en god fornemmelse for bolden, hver gang du er i kontakt med den. Det er fodboldudstyr, hvis behagelige konstruktion og skridsikre overflader gør handskerne uundværlige, hvad end du nyder en træningskamp eller kæmper dig gennem en turnering.

Farverige fodboldhandsker til de svære bolde

En hurtig bold kan slå hårdt, uanset om den kommer fra den anden ende af banen eller fra selve målfeltet. Derfor leverer de mange fodboldhandsker først og fremmest en god beskyttelse mod slag og skader, så du frygtløst kan kaste dig ud i de afgørende redninger. Den optimale og vedvarende beskyttelse er blandt andet resultatet af en solid samt støddæmpende polstring. Det er i særdeleshed sidstnævnte egenskab, som betyder, at de mange målmandshandsker ikke blot er effektive men i den grad også komfortable at spille med. De smarte designs er dermed essentielle, når det kommer til at gribe og kaste bolden på en sikker facon.

Praktisk grej til frygtløse målmænd

De forskellige handsker hos adidas er hver og en fremstillet af stærke materialer, der kan tage mod kraften og presset fra de hårde bolde. Det inkluderer for eksempel materialer som latex og silikone, som begge er nemme at have med at gøre, når det kommer til vedligeholdelsen af dit fodboldgrej. Det er dermed praktiske designs, hvis styrke er lig med en lang holdbarhed.