alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Kunstgræsstøvler

 
[4]
Boys Fodbold Blå Nemeziz Messi 19.4 Flexible Ground støvlerBoys Fodbold Blå Nemeziz Messi 19.4 Flexible Ground støvler

Nemeziz Messi 19.4 Flexible Ground støvler

Boys Fodbold

Fodbold Gul X Ghosted.3 Multi-Ground støvlerFodbold Gul X Ghosted.3 Multi-Ground støvler

X Ghosted.3 Multi-Ground støvler

Fodbold

Støvler til kunstgræs: et fast greb på de unaturlige baner

De bliver mere og mere udbredt. Fodboldbaner med kunstgræs på toppen. Der udvikles konstant på græskvaliteten, så du i dag næsten får den ægte vare på grønsværen. Men der er naturligvis forskel på naturligt græs og kunstgræs. Sådan skal det være. Derfor kan du til hver en tid trække fødderne i et par støvler til kunstgræs,. som er skabt til, at du kan lave resultater på banen. Supplér din performance på naturligt græs med sessions på AG. Artificial Ground stiller andre krav til dine bevægelser på banen, som kan være med til at forbedre dit spil. Lette ydersåler i TPU er grundlaget for lynhurtig fart, mens laceless designs giver en ekstra aerodynamisk følelse - og snørebånd, der ikke kommer i vejen. Du vil opnå maksimal boldkontrol på kunstgræsset med Demonskin og spikes, der lader dig suge bolde til dig. Kombineret med Primeknit får du den bedste pasform i en sok-lignende indpakning om fødderne.

Fodboldstøvler til kunstgræs – hemmeligheden ligger i knopperne

Kunststofbaner er uden de naturlige forhindringer, som på en almindelig græsboldbane. Du vil mærke det i fødderne, hvis ikke du bruger kunstgræsstøvler. Kortere knopper, der er spredt mere ud under sålerne, sikrer dig et bedre greb og en bedre føling på kunstgræs. Knopfordelingen er lig stabilitet og kontrol, så du ikke får så ondt i stængerne, som du vil få i et par almindelige fodboldstøvler til natur-græs. Fodboldstøvler til kunstgræs er din ekstra stødabsorbering på de kunstige baner. Har du brug for mere stødabsorbering, end hvad den balancerede knopfordeling og plastiksålerne kan give. Så er et par stødabsorberende såler det helt rette valg. Kunstgræs slider meget på dine støvler. Men kunstmateriale på overdelene er skabt til holdbarhed, der lader dig glide i tacklinger og komme op uden skader på dine kunstgræsstøvler.