alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldtøj til børn

 
[350]
Bliv den næste stjernespiller i funktionelt og stiligt fodboldtøj til børn. Gå på opdagelse i et væld af behagelige såvel som slidstærke designs, der er skabt specifikt til de unge fodboldentusiaster.
1 / 8
Side:af 8

Få mere ud af spillet i fodboldtøj til børn

Hos adidas kan du og dit barn vælge mellem en lang række designs, der gør det muligt for juniorspillerne at nyde fodboldkampe året rundt. Det imponerende udvalg af fodboldtøj til børn byder på alt fra lette t-shirts til sommerens varme træningstimer til isolerende sæt til de kolde måneder. Her er tale om et varieret sortiment, der er skabt til forskellige årstider og vejrforhold, men som dog alle leverer samme høje og vedvarende ydeevne. Takket være teknologier som kølende HEAT.RDY eller isolerende COLD.RDY vil det være behageligt for sportsglade børn at dyrke deres favoritsport på både uden- og indendørsbaner.

Sportstøj til børn der brænder for fodbold

Fodbold er en sport, som er rig på inspirerende spillere og talentfulde hold. Af samme grund vil du hos adidas opleve et stort sortiment af fodboldtøj til børn, der er kendetegnet af farverige designs, som afspejler nogle af sportens bedste klubber. De små har derfor god mulighed for at vise deres loyalitet til yndlingsholdet frem, hver eneste gang de selv træder ind på banen. Det er sportstøj til børn, der elsker at spille fodbold, hvad end det indebærer hele turneringer eller blot en hyggelig omgang med vennerne.

Nyd spillet uden bekymringer

De alsidige kollektioner af børnetøj består af både varme og lette designs, som sagtens kan holde til de lange og vilde timer på fodboldbanen. Brugen af højtydende og praktiske materialer resulterer i holdbart sportstøj, der er let at rengøre og let at vedligeholde i en travl hverdag. Det er fodboldsæt, som dit barn kan give den gas i kamp efter kamp.