alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Fodboldtøj til børn

 
[426]
Drenge / Piger
Pris
65 kr. - 599 kr.
65599
1 / 9
Side:af 9

Fodboldtøj til børn, som er bidt af fodboldfeberen

For alle fodboldfans er det vigtigt at vise, hvem deres loyalitet ligger hos. Om det er et landshold eller deres favoritklub, så er support alfa og omega. Selv familiens yngste fans kan med adidas’ store kollektioner af fodboldtøj til børn vise præcist, hvem de støtter. Hvad end de støtter trofast på tribunen, foran fjernsynet eller selv prøver kræfter med deres evner på banen, så finder du tøjet her hos adidas.

Alsidigt og slidstærkt børnefodboldtøj

Fra top til tå. adidas har designet fodboldtøj i form af trøjer, hoodies, bukser og fodboldsokker, så familiens mindste creators kan vise deres talenter på banen. Om det er en holdtrøje eller træningstøj, så finder I et stort udvalg af det hele her. adidas fodboldtøj er lavet i åndbare og fleksible materialer. Fodboldtøj med AEROREADY-teknologi, sikrer total åndbarhed – også når kampen når sit peak. Det alsidige design gør, at tøjet ikke bare kan bruges til træning. De fede designs og den ægte Trefoil-ånd gør, at børnene har lyst til at have det på fra morgen til aften.

adidas børnefodboldtøj: Når stil møder funktion

Vores fodboldtøj er lavet i lette og åndbare materialer. Alle vores kollektioner til børn er designet med børns unikke bevægelser i tankerne. Derfor fås flere af vores trøjer med mesh-indsatser i siderne og under armene. Dette øger ikke bare bevægeligheden, men også ventilationen, hvilket gør det nemmere for kroppen at regulere temperaturen. Hvis I går efter en gennemført og sporty stil både på og uden for banen, så skal I gå efter et af adidas’ ikoniske træningssæt, som er et af vores mest ikoniske sæt, og nu kan både børn og voksne mikse og matche lige, som de ønsker. Hvis I vil vise verden, at I som familie også er et team, så har vi sæt i både børne- og voksenstørrelser.