alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Predator fodboldstøvler

 
[117]
1 / 3
Side:af 3

Toptunede Predator fodboldstøvler gør dig klar til at score

Tag de rette hjælpemidler i brug, når det igen er tid til at møde rivalerne og tage styring i spillet. Predator er fodboldstøvlen fra adidas, der hylder den populære model fra 90’erne og giver den nye fødder at gå på. Stik tæerne i dine nye Predator støvler og mærk den sublime pasform inspireret af måden, hvorpå strømper omslutter sig foden. Kraftig sål giver god kontakt med underlaget, mens Controlframe stabiliserer dine bevægelser, så din koordinering forbliver præcis. 360-grader konstruktion eliminerer grænsen mellem ydersål og overdel, mens overdelen i Demonskin er tilsat en række skridsikre takker, der får bolden til at klistre til dine fødder. Resultatet er forøget kontrol og overblik i spillet. Nu kan du drible forbi din modstander uden større anstrengelser. Din nye uundværlige makker er fundet. 

Altid en Predator til dig

Natur- eller kunstgræs? Forsvar, midtbane eller angreb? Amatør eller professionel? Træning hver dag eller en gang om ugen? adidas Predator fodboldstøvler dækker alle behov. Det store udvalg giver dig rig mulighed for at vælge, uanset om du er mand, kvinde eller barn. Fællesnævneren for samtlige Predator støvler er deres evne til at løfte dit spil via innoverende detaljer og teknologier. Her er der tale om fodtøj, der omslutter sig foden og på rekordtid bliver en naturlig del af dig. Med andre ord får du støvler, der er skræddersyet dit spil. 

Fortæl din historie med adidas Predator fodboldstøvler

Tilfør stil til dit spil. Look og appeal er nøgleord. Hvad skal din Predator fodboldstøvle fortælle om dig? Vovede farver og trendsættende mønstre kombineret i en og samme støvle til fodboldspilleren, der ikke er bange for at tiltrække sig opmærksomhed på banen. Strømlinede og minimalistiske designs i simple farver til dig, der vil tilføje stil og elegance til din spillerdragt. Med eller uden snørebånd. Med eller uden ankelstykke. Det er dit game, og dig, der dikterer detaljerne.