alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Indendørs fodboldsko

 
[33]

Indendørs fodboldsko til lette og sikre skridt

Det kræver et par solide indendørs fodboldsko, hvis du ønsker at nå sikkert og hurtigt frem på sportshallens baner. De mange designs til indendørs brug byder derfor på lette og fleksible konstruktioner, der er ideelle til en hård omgang fodbold på et fast underlag. Takket være de skridsikre ydersåler vil du opleve en optimal stabilitet, som giver dig fuld kontrol, når du sprinter efter bolden. Den stabile og behagelige fornemmelse understøttes af de strækbare kanter i PRIMEKNIT, der sikrer en høj komfort i de nemme såvel som udfordrende træningstimer.

Stilige fodboldsko til indendørs brug

Hos adidas vil du opleve et hav af forskellige fodboldsko til indendørs brug, hvis ydre strækker sig fra enkelt til farverigt. Det er med andre ord simpelt at indtage din lokale sportshal eller fitnesscenter med et par stilige støvler, der lever op til den let genkendelige adidas-stil. Med det sagt dækker de ikoniske 3-Stripes over en sporty æstetik, som altid går hånd i hånd med et komfortabelt design. De lette og dog stærke indendørs fodboldsko yder en suveræn støtte, der vil gøre det behageligt at komme på kryds og tværs af banen i høj fart.

Fodboldstøvler der holder til træning og turnering

Variationen er ganske vist stor, når det kommer til designet af de mange adidas fodboldsko. De har dog det til fælles, at de er fremstillet af højtydende og kraftige materialer, hvis styrke er ensbetydende med en lang holdbarhed. Det er af samme grund ikke blot funktionelle og flotte støvler men derimod praktiske fodboldsko, som du vil have fornøjelse af i mange fremtidige træningssessioner samt langvarige turneringer.