alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldtasker

 
[27]
Nyd godt af en stærk fodboldtaske, der vil gøre det væsentligt nemmere at nå til træning til tiden. De mange modeller er velegnede til lange rejser såvel som til korte ture i hverdagen.

Praktiske og lette fodboldtasker til ethvert behov

De forskellige fodboldtasker er praktiske af natur, hvilket ses i den høje funktionalitet, der kendetegner både det ydre og indre design. Indvendigt kan du forvente smarte, adskilte lommer og en utrolig rummelighed, der sikrer rigelig plads til tøj og grej. Det udvendige byder ud over en stærk overflade på behagelige stropper og remme, som leverer høj bærekomfort. De utallige modeller er fremstillet af lette og slidstærke materialer og tilføjer derfor ikke unødvendig vægt. Det er med andre ord en ideel opbevaringsløsning, du kan nyde godt af, når du er på farten.

Sportstasker til træning og eventyr

De mange fodboldtasker er først og fremmest gode at have med dig, når du er på vej til træning eller kamp. Med det sagt er de forskellige sportstasker dog ikke kun velegnede til decideret sportsbrug. Hos adidas kan du vælge mellem et hav af store og små modeller, hvor du kan opbevare alt lige fra toiletting til hele oppakningen. Du kan med fordel benytte en af de smarte rygsække i din travle hverdag, da de kan rumme både skiftetøj, computer og hvad du ellers har behov for i dagligdagen.

Stilige designs skabt af slidstærke tråde

Det er højtydende tekstiler, der væver sig igennem enhver del af de utallige fodboldtasker. Funktionelle og holdbare materialer går igen i de solide bunde såvel som i stroppernes åndbare mesh. Resultatet er slidstærke designs, der let holdes rene ved hjælp af en fugtig klud. Du kan derfor sagtens vælge din yndlingsmodel baseret på den style og farve, som passer bedst til din sport, og som matcher præcis din stil og smag.