alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldtasker

 
[44]

Nyd godt af en stærk fodboldtaske, der vil gøre det væsentligt nemmere at nå til træning til tiden. De mange modeller er velegnede til lange rejser såvel som til korte ture i hverdagen.

Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, medium
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, medium
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, large
Juventus Travel rygsæk
Arsenal Crossbody taske
Juventus Crossbody taske
Manchester United støvletaske
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, medium
Manchester United Crossbody taske
Juventus støvletaske
Arsenal rygsæk
FC Bayern gymnastikpose
FC Bayern rygsæk
Benfica rygsæk
Tiro Primegreen sportstaske, medium
Tiro 21 AEROREADY rygsæk
Real Madrid toilettaske
FC Bayern rygsæk
Arsenal FC x adidas by Stella McCartney Convertible bæltetaske
Arsenal sportstaske, medium
Manchester United gymnastikpose
Arsenal gymnastikpose
Juventus sportstaske, medium
Boldnet
Tiro Primegreen sportstaske, small
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, small
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, small
Tiro gymnastikpose
Tiro Primegreen rygsæk
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, large
Tiro Primegreen rygsæk
Tiro Primegreen skotaske
Real Madrid sportstaske, medium
Tiro Primegreen sportstaske, large
Tiro Primegreen Bottom Compartment sportstaske, small
Real Madrid tote-taske
Arsenal rygsæk
Juventus gymnastikpose
FC Bayern gymnastikpose

Praktiske og lette fodboldtasker til ethvert behov

De forskellige fodboldtasker er praktiske af natur, hvilket ses i den høje funktionalitet, der kendetegner både det ydre og indre design. Indvendigt kan du forvente smarte, adskilte lommer og en utrolig rummelighed, der sikrer rigelig plads til tøj og grej. Det udvendige byder ud over en stærk overflade på behagelige stropper og remme, som leverer høj bærekomfort. De utallige modeller er fremstillet af lette og slidstærke materialer og tilføjer derfor ikke unødvendig vægt. Det er med andre ord en ideel opbevaringsløsning, du kan nyde godt af, når du er på farten.

Sportstasker til træning og eventyr

De mange fodboldtasker er først og fremmest gode at have med dig, når du er på vej til træning eller kamp. Med det sagt er de forskellige sportstasker dog ikke kun velegnede til decideret sportsbrug. Hos adidas kan du vælge mellem et hav af store og små modeller, hvor du kan opbevare alt lige fra toiletting til hele oppakningen. Du kan med fordel benytte en af de smarte rygsække i din travle hverdag, da de kan rumme både skiftetøj, computer og hvad du ellers har behov for i dagligdagen.

Stilige designs skabt af slidstærke tråde

Det er højtydende tekstiler, der væver sig igennem enhver del af de utallige fodboldtasker. Funktionelle og holdbare materialer går igen i de solide bunde såvel som i stroppernes åndbare mesh. Resultatet er slidstærke designs, der let holdes rene ved hjælp af en fugtig klud. Du kan derfor sagtens vælge din yndlingsmodel baseret på den style og farve, som passer bedst til din sport, og som matcher præcis din stil og smag.