alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

MG-fodboldstøvler

 
[12]

Masser af alsidighed i MG-fodboldstøvler

Du får to par støvler i ét! Nemmere bliver det ikke end med et par MG-fodboldstøvler. Kunstgræs, naturgræs eller hårde underlag? Brug det samme par sko til begge dele! Hos adidas byder vi på funktionelle kombinationsstøvler, der giver dig frit valg. Drag fordel af optimeret støtte under fødderne! Med en unik knopfordeling skabes der bedre balance, så du holder dig på fødderne i afgørende dueller. Selvom knopperne er kortere på MG-fodboldstøvlerne, er du stadig sikret et godt greb. Bliver det for vådt og mudret, kan du altid skifte til et par adidas SG-fodboldstøvler. Knop-konstruktionerne på MG-fodboldstøvlerne er lig med specialformer, der sikrer skridsikkerhed og kontrol på samme tid. Med effektive Torsion System under fødderne kan du tilpasse fødderne perfekt ved landing og acceleration. Både forfod og hælparti får frit spil til at navigere i alle vinkler.

Fodboldstøvler fra MG: til forskellige slags baner

Tørre og kunstige overflader kan indtages med bravur iklædt MG-fodboldstøvler. Sål- og knopdesigns er skabt til alsidighed. Også overdelene kan du glæde dig til. Specialprintede takker på forfoden er garanti for øget kontrol. Bolden klæber sig til støvlerne, så du kan guide den hele vejen til mål. De nyeste 3D-printteknologier kombineret med Primeknit sørger for perfekte pasformer. Netlignende konstruktioner sidder tæt som sokker om fødderne. Elasticitet og åndehuller højner yderligere komforten, så du kan drible afsted med åndbarhed og tørre fødder som gevinst. Bliv i dine MG-fodboldstøvler selv under det hårdeste pres! Forhøjede kanter om sålerne holder fødderne på plads, så du ubesværet kan accelerer, stoppe op og begive dig til siderne uden at skride. Multi ground-sko er dit mesterlige fodtøj, når banerne er tørre. Tætsiddende designs bidrager med aerodynamik hele vejen rundt, så du bliver flyvende på banen og skaber egne fordele. Der er dømt boldspil i mesterklasse med fodboldstøvlerne fra MG.