alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Fodboldtrøjer

 
[494]

De flotte fodboldtrøjer kombinerer en lang række komfortable egenskaber med iøjnefaldende farver og designs, hvilket gør det let at bevare det stilige look i kampens rolige såvel som nervepirrende øjeblikke.

Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Arsenal 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 Authentic hjemmebanetrøje
Germany 22 hjemmebanetrøje
Germany 22 udebanetrøje
Germany 22 Authentic hjemmebanetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Sweden 22 udebanetrøje
Belgium 22 hjemmebanetrøje
Sweden 22 hjemmebanetrøje
Germany 22 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Spain 22 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Spain 22 hjemmebanetrøje
Spain 22 udebanetrøje
Bosnia 22 hjemmebanetrøje
Spain 22 hjemmebanetrøje
Germany 22 Authentic hjemmebanetrøje
Colombia 22 udebanetrøje
Belgium 22 udebanetrøje
Manchester United 22/23 tredjetrøje
FC Bayern 22/23 fjerdetrøje
Arsenal 22/23 Authentic hjemmebanetrøje
FC Bayern 22/23 Wiesn trøje
Manchester United Condivo 22 Training trøje
Juventus 22/23 hjemmebanetrøje
Manchester United opvarmningstrøje
Manchester United 22/23 Authentic udebanetrøje
Manchester United 22/23 hjemmebanetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Arsenal 22/23 hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 tredjetrøje
Real Madrid 22/23 udebanetrøje
Arsenal 22/23 udebanetrøje
Argentina 22 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 Home minisæt
FC Bayern 22/23 fjerdetrøje
1 / 11
Side:af 11

Fodboldtrøjer til de ihærdige spillere

Det er ikke vigtigt, om du er mesterspiller eller ej, da enhver fortjener at nyde den populære sport i tøj, der kan holde til de aktive timer på boldbanen. Holdbarhed er i særdeleshed en egenskab, der ufortrødent væver sig gennem de store kollektioner af fodboldtrøjer hos adidas. De mange slidstærke modeller er lavet ved hjælp åndbare materialer, som blandt andet inkluderer det fugttransporterende AEROREADY-stof. Det er af denne grund komfortable trøjer, som både store og små fodboldfans vil føle sig godt tilpas i, uanset,hvornår på året kampen spilles.

Bliv inspireret af de farverige spilletrøjer

Det er ikke kun de forskellige fodboldtrøjers høje kvalitet og vedvarende ydeevne, der inspirerer til at blive på banen og holde spillet i gang. De behagelige designs er nemlig prydet af et væld af farverige mønstre og let genkendelige klublogoer. Det er spilletrøjer, hvis ydre er udviklet i samarbejde med nogle af sportens førende klubber. Du kan dermed roligt finde det store smil frem, da her er tale om smart sportstøj, der hylder verdens bedste hold. Hos adidas har du rig mulighed for at kombinere lange trøjer med et par varme bukser eller en kort t-shirt og nogle lette shorts, hvis du ønsker at skabe et funktionelt og matchende fodboldsæt.

Sportstøj til enhver størrelse

Variation er et gennemgående træk i alt fra snit og størrelser til selve designet af de mange spillertrøjer. Af samme grund kan både unge spillere samt mænd og kvinder vælge blandt et hav af styles, der er ideelle til årets utallige fodboldkampe. Nyd følelsen af de bløde materialer, hvis styrke og komfort sikrer, at du har overskud til at fokusere på at optimere dit spil under hele kampen.