alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Fodboldtrøjer

 
[453]
De flotte fodboldtrøjer kombinerer en lang række komfortable egenskaber med iøjnefaldende farver og designs, hvilket gør det let at bevare det stilige look i kampens rolige såvel som nervepirrende øjeblikke.
1 / 10
Side:af 10

Fodboldtrøjer til de ihærdige spillere

Det er ikke vigtigt, om du er mesterspiller eller ej, da enhver fortjener at nyde den populære sport i tøj, der kan holde til de aktive timer på boldbanen. Holdbarhed er i særdeleshed en egenskab, der ufortrødent væver sig gennem de store kollektioner af fodboldtrøjer hos adidas. De mange slidstærke modeller er lavet ved hjælp åndbare materialer, som blandt andet inkluderer det fugttransporterende AEROREADY-stof. Det er af denne grund komfortable trøjer, som både store og små fodboldfans vil føle sig godt tilpas i, uanset,hvornår på året kampen spilles.

Bliv inspireret af de farverige spilletrøjer

Det er ikke kun de forskellige fodboldtrøjers høje kvalitet og vedvarende ydeevne, der inspirerer til at blive på banen og holde spillet i gang. De behagelige designs er nemlig prydet af et væld af farverige mønstre og let genkendelige klublogoer. Det er spilletrøjer, hvis ydre er udviklet i samarbejde med nogle af sportens førende klubber. Du kan dermed roligt finde det store smil frem, da her er tale om smart sportstøj, der hylder verdens bedste hold. Hos adidas har du rig mulighed for at kombinere lange trøjer med et par varme bukser eller en kort t-shirt og nogle lette shorts, hvis du ønsker at skabe et funktionelt og matchende fodboldsæt.

Sportstøj til enhver størrelse

Variation er et gennemgående træk i alt fra snit og størrelser til selve designet af de mange spillertrøjer. Af samme grund kan både unge spillere samt mænd og kvinder vælge blandt et hav af styles, der er ideelle til årets utallige fodboldkampe. Nyd følelsen af de bløde materialer, hvis styrke og komfort sikrer, at du har overskud til at fokusere på at optimere dit spil under hele kampen.