alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Benskinner

 
[14]

Selv den bedste fodboldspiller bruger benskinner

Måske er sikkerhed ikke, det første du tænker på, når du skal spille fodbold. Men det er en kontaktsport, og der vil være knubs, sammenstød og slag undervejs, så fodboldreglerne kræver, du bruger benskinner til at beskytte dig. Du behøver dog ikke være bekymret for at blive holdt tilbage, for med adidas kan du få smidige, stærke og behagelige benskinner, som passer på dig, mens du dribler, sparker og scorer mål.

Benskinne med beskyttelse til anklen eller maksimal fleksibilitet

Der er flere forskellige måder at passe på dine ben, når du spiller fodbold. Du kan få den klassiske benskinne med ankelbeskyttelse i form af ekstra polstring ved anklen, og den spændes fast med velcro om din læg. Skinnen bliver siddende og beskytter mod slag fra forskellige vinkler. Du kan også få en model helt uden velcro og ankelpolstring. Den er fleksibel i forhold til at tage den på, for du kan vente helt til kampstart med at sætte den ned i sokkerne. Her holder en særlig kompressionssok skinnen på plads, så den ikke rutsjer op og ned af benet, og du er stadig maksimalt beskyttet på skinnebenet. Du kan købe særlige ankelstropper, som både holder benskinnen bedre på plads, og som beskytter din ankel.

Når udstyret bare skal passe på dig helt diskret

Benskinner fra adidas kommer i klassiske sorte og hvide farver. Det hårde plastskjold passer på dine værdifulde fodboldben, og en formstøbt EVA-polstring sørger for, skinnen sidder behageligt og hjælper med at ventilere, mens du okser rundt på banen. Husk at dit udstyr ikke må tørres på et varmeapparat. Læg det i stedet , hvor det kan få frisk luft eller hæng det på en tørresnor efter brug. Så kan udstyrets karriere blive lige så lang som din.