alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Målmandshandsker til børn

 
[2]
Send dit barn godt af sted til fodboldkamp med par holdbare målmandshandsker til børn. Ved hjælp af støddæmpende og blød polstring leverer de behagelige handsker en stærk beskyttelse mod de hårde bolde.

Målmandshandsker til børn, der kaster sig efter bolden

De moderne målmandshandsker til børn er udviklet med det formål at beskytte de små spillere mod kampens til tider hårdtslående bolde. Det gør de ved hjælp af et smart design, der består af både en støddæmpende og stærk konstruktion samt en komfortabel pasform. De solide handsker er dermed lige så behagelige at have på, som de er funktionelle, når det kommer til præstationen i målet. Takket være skridsikre overflader leverer handskerne et suverænt greb, der vil gøre det nemmere at kaste og gribe de hurtige bolde.

Skil dig selvsikkert ud i målet med fodboldhandsker til børn

Det er ganske vist sjældent svært at spotte en målmand på banen, men derfor kan du stadig sagtens skille dig ekstra ud i feltet. De mange fodboldhandsker til børn er nemlig skabt til de juniorspillere, der beskytter deres mål med stil. Vilde farver, grafiske mønstre og de klassiske 3-Stripes er alle elementer, som vil få både store og små til at spærre øjnene op. Tag din juniorspiller i hånden og udforsk det gode og farverige sortiment af målmandshandsker til børn, der hver og en er designet med henblik på at gøre de mindstes tid i målet endnu mere fornøjelig.

Solidt udstyr til årets kampe

Det er altid nemmere at komme godt gennem sæsonens mange kampe, hvis ens fodboldgrej er af højeste kvalitet. Af denne grund er de mange handsker til børn fremstillet af solide materialer, der er både stærke og nemme at vedligeholde. De unge målmænd kan dermed se frem til en sikker og behagelig tid i målet, hvad end den byder på regn eller solskin.