alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Jerseys

 
[657]
1 / 14

Landshold eller klubhold - jerseys er dine fantrøjer

Ude eller hjemme. Som ægte fan kan du naturligvis støtte op om dit favorithold til alle kampe. Jerseys er dit synlige bevis på, hvilket hold, du er fan af. Spillertrøjer kan også bruges til meget andet, end at vise din opbakning. Brug dem, når du selv dyrker sport og nyd de funktionelle teknologier. Svedtransporterende AEROREADY holder dig tør, når pulsen stiger til træning og i kamp. De åndbare materialer leder fugten korrekt ud, så du på komfortabel vis kan hakke den næste bold i kassen. Jerseys afspejler det look, som professionelle sportsfolk bærer, når der er point på spil. Atletiske snit og elastan gør trøjerne fleksible, så du kan vride kroppen i den rette position og være afgørende for dit hold. Genanvendelighed får du med i købet, så der tænkes på resurser og emissioner. Hos adidas er vi også med i Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsdyrkning.

Vælg din klub og dit nummer!

Et nationalhold eller et klubhold. Du bestemmer selv. Jerseys er dit synlige bevis på, at du tilhører et bestemt team. Premier League, NBA eller La Liga. Samt mange andre turneringer. De er her alle sammen, så du kan trække dine jerseys over hovedet og heppe løs sammen med vennerne. Eller trække i et komplet outfit og selv være aktiv. adidas elsker mode. Derfor er spillertrøjerne også fede streetwear-versioner af de designs, som de professionelle bruger. Det betyder bredere skuldre og kropsstykke, så du også kan slappe af i din nye T-shirt. Håndbold, basketball, cykling eller fodbold. Der findes mange sportsgrene, som giver anledning til at trække i jerseys. Materialerne er lette og langtidsholdbare, så du bliver klædt på til både nutidige og fremtidige matches. Ergonomiske kraveudskæringer og mesh-paneler sørger for ekstra ventilation, så du kan klare de højintense kampe foran tv’et, på stadion, eller på egen krop. Du finder selvfølgelig også den optimale børnefødselsdagsgave i form af jerseys til de mindste.