alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Italiens Fodboldtøj

 
[27]
Mærk spændingen, når du indtager banen i Italiens fodboldtøj og udstyr fra adidas, for Italien er mere end bare brandvarme pizzaer, hurtige biler og fristende tiramisu! Med Italiens flotte fodboldtøj og udstyr fra adidas tager du medspillere og publikum med storm som en del af den blå bølge på fodboldbanen, der kæmper for sejren. Hvis hjemmebanetrøjen ikke lige er din stil, kan du i stedet slå dig løs i Italiens flotte udebanetrøje, der giver dit outfit et professionelt og kunstnerisk pift, som altid er værd at tage med. Klæd dig som de italienske mestre, og kryds fingre for, at deres utrolige fodboldevner hjælper dig gøre en forskel på banen, når du spiller i deres landsholdstøj. Tag fodbold til et nyt niveau med Italiens landsholdstrøje.
Originals Blå Gazelle skoOriginals Blå Gazelle sko

Gazelle sko

Originals

VIS DIN STØTTE MED ITALIENSK FODBOLDTØJ FRA ADIDAS

Forkæl dig selv med det ikoniske fodboldtøj fra Italien, der er mere end bare et outfit. Det viser din passion for fodbold og de italienske spillere og giver dig mulighed for at blive en del af holdet og en del af italiensk fodboldhistorie. Italiens azurblå fodboldfarver blev valgt som en hyldest til det gamle italienske monarki, huset Savoyen, og selvom det er opløst for længst, viser de azurblå spillere stadig, at de er de royale farver værdige. Med adidas’ kollektion af italienske fodbolddragter kan du blive en del af denne hyldest, enten når du selv løber rundt på banen, eller når det italienske landshold skal vise deres værd på tv. Den ikoniske blå farver har fulgt Italiens fodboldspillere i mere end hundrede år, og nu kan du også blive en del af denne blå bølge med landsholdstrøjer, fodboldbukser og mere fra adidas’ Italia-sæt. Italien-trøjen er desuden fremstillet af genanvendt polyester for at spare på klodens ressourcer, så du kan støtte dit foretrukne hold med god samvittighed.

ET KUNSTNERISK OG ANSVARLIGT VALG

For ægte fans af Italien giver fodboldtøjet en mulighed for at kombinere din kærlighed for landet med din kærlighed for fodbold. Tøjet fra adidas tager italiensk fodboldtøj og udstyr ind i en ny æra, hvor det ærer italiensk kultur med et pift af landets elegance og vigtige historie. Italiens fodboldtøj kommer i de ikoniske ”Azzuri”-farver, som vi for nyligt så de azurblå herrer vinde i. Fodboldtrøjen har fugtabsorberende AEROREADY og åndbart mesh, der sikrer en komfortabel kamp – uanset om det er på grønsværen eller hjemme foran skærmen sammen med familie og venner. Trøjerne indeholder Parley Ocean Plastic, som er genanvendt plastikaffald indhentet fra øer, strande og kystområder, så det ikke forurener vores verdenshave, og består delvist af genanvendte materialer, der hjælper os i kampen mod plastikaffald. Italiens fodboldtøj er et godt valg – både for din sportsstil og for kloden.

KOM I FODBOLDSTEMNING MED DEN ITALIENSKE FODBOLDKOLLEKTION

Udforsk hele adidas’ fodboldkollektion med alt, hvad hjertet begærer, når det angår fodboldudstyr med et italiensk touch. Brug for en azurblå kasket, så du ikke bliver blændet af solen, når Italien scorer? Er din hals tør efter en hæsblæsende kamp eller nervepirrende forlænget spilletid, og kunne du bruge en slurk koldt vand? Leder du efter den ideelle taske til at fragte alt dit fodboldudstyr til og fra kampen? Du finder det hele i adidas’ omfattende fodboldkollektion med landsholdstrøjer, kasketter, drikkedunke, tasker m.m. Med denne kollektion behøver du ikke længere råbe ”Viva Italia” af fuld hals, du behøver bare møde op i dit azurblå udstyr og støtte dit yndlingshold på vej mod sejren. Så gør som andre fodboldfans før dig, og shop adidas’ fodboldkollektion, så du altid kan vise din loyalitet.