alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Børn · Manchester United · Kits

 
[21]

Manchester United kits til børn: hold fanen højt på tribunerne

Der er fanklubber over hele verden – naturligvis også i Danmark. Den mest succesfulde klub i England samler folk i alle aldre til sejre og nederlag gennem tykt og tyndt. Dog heldigvis mest til sejre og jubelråb. Manchester United kits til børn får familiens yngste med på holdet. Store og små krudtugler bliver klar til kamp. Ikke kun på lægterne og på TV, men også direkte på grønsværen. Lad børn i alle aldre brænde krudt af, til batterierne er flade, AEROREADY sikrer svedtransportering undervejs, så kroppen holdes tør. De hurtigtørrende materialer gør det ekstra behageligt at spille bold eller dyrke andre sportsgrene. Manchester United kits til børn er komplette looks med T-shirt, shorts og strømper. Den perfekte gaveidé til alle børn med en forkærlighed til de røde djævles fankultur.

Manchester United til babyer – ægte fodbold-DNA fra starten

Baby, barn eller teenager. Manchester United kits til børn dækker hele aldersgruppen fra 0-16 år. Tag hele børneflokken og deres venner med til en fodboldkomsammen hjemme foran storskærmen. Stemningen er autentisk iklædt hjemmebanesættet i rød og hvid. Tro efterligninger af de professionelles dragter gør det hele ekstra sjovt og intenst. Eller lad ungerne trække i et mørkt udebanesæt, så støtten forbliver intakt på fremmed grund. Opbakningen vil ingen ende tage iført Manchester United kits til babyer eller børn. The Treble i pokalskabet siger det hele. Man U er hele et verdenshold. Unge fans vil ikke gå i andet end holdets komfortable træningssæt., der oven i købet er fremstillet i genanvendte materialer, som hylder miljøbevidsthed og reducering af ressourcer. De unge kan lige så godt lære det fra starten: At kloden er noget, man tager sig af. Som tøjsponsor for et af verdens bedste hold bærer vi hos adidas klubbens stolthed videre med masser af fællesskab og neglebidende sejre i fremtiden.