alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Arsenal kits

 
[92]
Vis din kærlighed til din favoritklub, og gør det uden at gå på kompromis med hverken udseendet eller komforten. Find det helt rigtige kit, som passer præcis til din træning og din smag.
1 / 2
Side:af 2

Et Arsenal kit er skabt til hård træning

Hvis du er fan af Arsenal, så ved du også hvad det kræver at vinde en fodboldkamp på højeste niveau. Talent er selvfølgelig en vigtig ingrediens, men det samme er kvaliteten af dit træningstøj. Om ikke andet så bliver det en smule sjovere at spille, hvis du er godt klædt på fra top til tå, og det er præcis det du er i et af de mange Arsenal kits hos adidas. Hvad end du foretrækker et hjemmebanesæt eller et Arsenal away kit så er du garanteret, at det er et træningssæt, som er skabt af førsteklasses materialer. Det er med andre ord tøj, som er skabt til at kunne klare både de mest intense træningstimer og selvfølgelig de sidste nervepirrende minutter af en fodboldkamp.

Føl dig godt tilpas under hele kampen

En komfortabelt pasform er altid en fordel, uanset om du spiller på topniveau eller er nybegynder. Derfor kan du vælge imellem Arsenal kits i et hav af størrelser. Fælles for dem alle er, at de lavet af stof, som ikke blot giver en god pasform, men også besidder fugttransporterende egenskaber. Du kan derfor trygt give den max gas under hele kampen og stadig føle dig godt tilpas, når du træder af banen.

Din træning og din stil

Komfort og kvalitet kan sagtens gå hånd i hånd med god stil. Du kan selv sammensætte dit eget Arsenal træningssæt ud af de mange under - og overdele i forskellige stile. Vælg iblandt alt lige fra spillertrøjer med lange eller korte ærmer til forskellige looks afhængig af, om du foretrækker hjemme- eller udebanesættet. Det er helt op til dig.