alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Arsenal tøj

 
[115]
Sortimentet i sort og hvidt med gulddetaljer inkluderer en opvarmningstrøje i størrelser til mænd, kvinder og unge, en vendbar anthem-jakke samt en crossbody-taske. De håndtegnede illustrationer i forskellige firkanter er inspireret af Wrightys personlighed.
1 / 3
Side:af 3

Arsenal trøjer til alle fans

Arsenal er uden tvivl iblandt verdens bedste klubber, og deres ikoniske logo er igennem tiden blevet et symbol på høj kvalitet og fodbold i særklasse. Det første er også gældende, når det kommer til det store udvalg af Arsenal tøj hos adidas. Uanset om det gælder spillertrøjer eller accessories, så er det tøj og tilbehør, som er skabt af slidstærke materialer, der kan klare alt lige fra hårde træningstimer til de sidste nervepirrende minutter af enhver kamp.

Føl dig godt tilpas i enhver situation

Du kan trygt give den gas på fodboldbanen uden at bekymre dig om, hvor meget dit træningstøj kan holde til. Det er nemlig tøj, der er skabt til at blive brugt uanset om du er spiller eller tilskuer. Det gennemtænkte design sikrer dog ikke blot en høj holdbarhed, men også en høj komfort, takket være tøjets fugttransporterende og åndbare egenskaber, som sørger for et behageligt fit på både de kølige og varme dage. Så uanset om du hepper med fra sidelinjen eller sparker til bolden inde på banen, kan du være sikker på at altid føle dig godt tilpas.

Kærlighed til ens klub går aldrig af mode

Det vil altid være god stil at hylde ens yndlingsklub, og der er mange måder at gøre det på. I den store kollektion af Arsenal tøj og tilbehør hos adidas kan du vælge imellem alt fra sko og accessories til et hav af forskelligt træningstøj. Du kan bogstaveligt talt vise din støtte fra top til tå samt også være sikker på at du er iført tøj af førsteklasses kvalitet. Hop i din nye Arsenal trøje og vær helt klar til den næste kamp.