alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Celtic FC trøje

 
[29]
Træn så hårdt som du har overhovedet kan i behagelige og åndbare spillertrøjer, der passer perfekt, hvad end du selv løber rundt på banen efter bolden, eller sidder på tribunen.

Vis dig frem i din ny Celtic trøje

De grønne og hvide striber er først og fremmest et løfte om spændende fodbold, men det er langt fra det eneste. Det store udvalg af spillertrøjer og træningstøj fra Celtic FC er nemlig mere end blot pænt at se på. Alle dele i kollektionen er skabt til at kunne klare lange og hårde træningstimer takket være deres åndbare og fugttransporterende egenskaber. Du kan derfor sagtens bruge tøjet når du selv løber rundt efter bolden i flere timer. Den største fordel er, at du kan gøre det samtidig med, at du viser din kærlighed til din yndlingsklub.

En komfortabel pasform helt til sidste minut

Det er kombinationen af moderne tekstiler og en behagelig pasform, som resulterer i, at du altid vil føle dig godt tilpas i træningstøjet fra Celtic FC. Det er lige meget om, der er tale om en Celtic trøje eller et par Celtic shorts, da både under- og overdelene er skabt til ægte sportsbrug. Det betyder naturligvis også, at du uden frygt kan bruge de samme dele, når du spændt nyder synet af en fodboldkamp. For uanset hvor nervepirrende kampen ender med at være, så sørger designet for at lede fugten væk fra din krop. Du er dermed altid sikret komfort i særklasse.

Ikke kun grønt for synets skyld

De slidstærke Celtic FC trøjer er skabt af genanvendelige materialer, hvilket betyder, at du kan være stolt af at bære de grønne striber af mere end én grund. Du kan vælge imellem både hjemme- og udebanesæt så uanset, hvilket look du foretrækker, kan du være sikker på at det et bæredygtigt valg.