alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Ajax trøjer

 
[12]

Ajax fodboldtrøjer er både til hengivne fans og seriøse fodboldspillere

En trofast og loyal fodboldfan kan vise sin loyalitet ved at bære sin klubs fodboldtrøje. Ajax Amsterdam fodboldtrøjer er både til fans, som forguder Ajax Amsterdam og gerne vil vise omverdenen, hvilken klub der er verdens bedste, og til dig, der vil dominere fodboldbanen med stil. Udvid din garderobe, og vælg mellem både ude- og hjemmetrøjer. Et vævet klublogo pryder venstre side af brystet.

Føl dig som en stjerne på fodboldbanen med en Ajax fodboldtrøje

Du kan roligt træne fodbold i den - også selvom Ajax Amsterdam ikke er din favoritklub. Fodboldtrøjen er nemlig designet til at spille fodbold i. Det fugtabsorberende AEROREADY-materiale holder sveden væk fra huden, så du ikke føler dig klam og våd. End ikke når du placerer et langskud helt oppe under målets overligger og gør målmanden chanceløs. Forestil dig, hvilken jubelscene du vil lave i Ajax foldboldtrøjer, mens gæsteholdet misundeligt ser til. I sådan et øjeblik får du netop fornemmelsen af, hvordan det er at være professionel fodboldspiller for Ajax Amsterdam. Når du ikke selv spiller fodbold, har du flere andre muligheder for at vise, at du er loyal overfor Ajax Amsterdam. Du kan bære trøjen på stadion og se holdet vinde alle de vigtige kampe. Ajax fodboldtrøje fås også til børn, så du kan tage hele familien med på stadion.

Du kan rolig koncentrere dig om at blive en bedre fodboldspiller

Ajax fodboldtrøje er fremstillet i genanvendt polyester for at reducere ressourcer og mindske udledninger af kemikalier, der kan skade miljøet. Mens du er aktiv på fodboldbanen, kan du holde fokus på at forbedre din teknik og dit pasningsspil uden bekymringer om dit CO2-aftryk. Tøjproduktion påvirker miljøet i negativ grad, men det er muligt at fremstille tøj og samtidig tage hensyn til miljøet.