alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Manchester United FC

 
[83]
Pris
118 kr. - 1.999 kr.
1181999
1 / 2
Side:af 2

Manchester United FC er stolte traditioner på og udenfor banen

Vi forstår til fulde din beundring for Manchester United FC. Der er nemlig også en grund til, at vi hos adidas er med til at designe træningstøj, sko og tilbehør med det mesterlige logo. Du bliver en del af en hel livsstil og familie, når du iklæder dig en eller flere items fra den traditionsrige klub. Siden 1878 har The Red Devils skovlet trofæer hjem i alle tænkelige ligaer, så du kan med stolthed bære 3-Stripes side om side med Man U-emblemet. Vælg blandt de genkendelige hjemmebanefarver i rød og hvid, eller udebanekulører i naturfarvet. Manchester United FC er en drømmeklub for enhver spiller. Du kan selv få glæde af de mange sportsprodukter – hvoraf mange er designet efter de professionelle spilleres jerseys. Trop op på stadion i det fulde look med sko og træningssæt, eller vis din støtte med et halstørklæde, som svinger i takt med Glory, Glory Man United.

adidas Manchester United er drømmefusionen på en fodboldbane

Du tror det måske ikke, men det er sandt. adidas designer og fremstiller en komplet palet med items i Manchester United FC farver og former. Her oser det af fællesskab og fan-ånd helt ind i klubbens DNA. Der bliver gået til stålet, når Manchester United FC stjerner kæmper om point i de største ligaer. Derfor er tøjkollektionerne designet med AEROREADY, som holder kroppen tør. Når du ligger ved poolen eller nyder en strandtur kan du bringe dit fantilhørsforhold med dig. Fold et håndklæde ud med de røde djævles logo og vis alle dit standpunkt inden for professionel fodbold. Eller når du smøger dine fodboldstrømper op til kamp og enhver modstander vil genkende farverne og 3-Stripes. Vi er med i Better Cotton-inititativet, som forbedrer den globale bomuldsdyrkning, hvilket både kommer dig og naturen til gode. Det samme gælder for vores fokus på genanvendelighed. Vil du være foran modstanderne, så træk i et par Manchester United FC sko og lad Boost-sålerne give dig den fornødne returenergi.