alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Manchester United FC tøj

 
[83]

Hos adidas kan du vælge imellem et stort udvalg af Manchester United tøj, sko og tilbehør, så du nemt kan hylde din klub, uanset om du spiller eller hepper fra sidelinjen.

Fodbold Gul MUFC H GK JSY LFodbold Gul MUFC H GK JSY L

MUFC H GK JSY L

Fodbold

Fodbold Gul Manchester United 21/22 Goalkeeper hjemmebaneshortsFodbold Gul Manchester United 21/22 Goalkeeper hjemmebaneshorts

Manchester United 21/22 Goalkeeper hjemmebaneshorts

Fodbold

1 / 2
Side:af 2

Føl dig hjemme i Manchester United tøj

Manchester United FC er en af verdens absolut bedste klubber og er efterhånden blevet synonymt med høj kvalitet, især når det kommer til spillere og resultater. Derfor kan du også være sikker på at finde alt lige fra hele træningssæt til simple spillertrøjer i den store kollektion af Manchester United tøj hos adidas, som alt har det til fælles, at de er skabt af slidstærke materialer med en uovertruffen holdbarhed. Kombinationen af adidas' 3-Stripes og Man Uniteds stolte logo er nemlig et løfte om innovativt design, der er skabt til fodbold i verdensklasse.

Tag dit hold med dig overalt

Det er altid en god ide at hylde sin klub og der er mange måder at gøre det på. Hos adidas kan du gå på opdagelse i behageligt Manchester United tøj, som er designet til at levere den højeste komfort i enhver situation. Du kan derfor sagtens iklæde dig en Manchester United trøje, hvad end du planlægger at dyrke sport eller blot ønsker at slappe af i en behagelig træningsdragt. Derudover giver det store udvalg af tasker og andet tilbehør dig muligheden for at vise din kærlighed til din yndlingsklub, når du er hjemme, til træning eller på farten.

Noget for enhver fan

Det er ikke kun de store fans, som kan være sikker på at finde den helt rigtige Manchester United trøje. Iblandt det store udvalg af tilbehør og tøj finder du nemlig ikke blot en lang række af forskellige stile, men så sandelig også en masse forskellige størrelser. Dette betyder, at der med garanti er noget, som vil passe perfekt til både de voksne såvel som de yngste fodboldspillere.