alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas
logo

MAN UTD 22/23 UDEBANESÆT

Manchester United FC tøj

 
[138]

Hos adidas kan du vælge imellem et stort udvalg af Manchester United tøj, sko og tilbehør, så du nemt kan hylde din klub, uanset om du spiller eller hepper fra sidelinjen.

Manchester United 22/23 Authentic udebanetrøje

MAN UTD 22/23 UDEBANESÆT

Leder du efter en fodboldtrøje skabt til stærke præstationer og lavet med genanvendte materialer? Den autentiske trøje er skabt til at præstere på banen med sin performance-pasform og afkølende "HEAT.RDY"-teknologi. De lette og varmetrykte detaljer, såsom det skjoldlignende klubmærke, fuldender looket med stil.
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Manchester United 21/22 udebanetrøje
Manchester United 22/23 tredjetrøje
Manchester United 22/23 tredjetrøje
Manchester United 21/22 tredjetrøje
Manchester United 22/23 Mini tredjesæt
Manchester United 22/23 tredjeshorts
Manchester United 22/23 udebaneshorts
Manchester United 22/23 hjemmebaneshorts
Manchester United 22/23 hjemmebaneshorts
MUFC TR TOP
Manchester United Condivo 22 Training bukser
Manchester United Condivo 22 Hooded træningsoverdel
Manchester United Condivo 22 Training bukser
MUFC TR TOP
Manchester United Condivo 22 Training trøje
Manchester United Condivo 22 Training trøje
Manchester United Condivo 22 træningstrøje
Manchester United Crossbody taske
Manchester United Travel rygsæk
Manchester United bøllehat
Manchester United 22/23 udebanestrømper
Manchester United 22/23 hjemmebanestrømper
Manchester United DNA kasket
Manchester United Essentials Trefoil sweatshirt
Manchester United Essentials Trefoil hættetrøje
SAMBA Manchester United sko
Manchester United DNA bukser
Manchester United 22/23 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Manchester United Essentials Trefoil T-shirt
Manchester United 3-Stripes Baby joggingdragt
Manchester United Essentials Trefoil bukser
Manchester United 22/23 Baby hjemmebanesæt
Manchester United Condivo 22 Training bukser
Manchester United Essentials Trefoil træningsoverdel
Manchester United DNA Graphic hættetrøje
Manchester United 3-Stripes Full-Zip hættetrøje
Manchester United Condivo 22 træningstrøje
Manchester United Essentials Trefoil sweatshirt
Manchester United Lifestyler bukser
Manchester United Presentation bukser
Manchester United Condivo 22 Pro Warm træningstrøje
1 / 3
Side:af 3

Føl dig hjemme i Manchester United tøj

Manchester United FC er en af verdens absolut bedste klubber og er efterhånden blevet synonymt med høj kvalitet, især når det kommer til spillere og resultater. Derfor kan du også være sikker på at finde alt lige fra hele træningssæt til simple spillertrøjer i den store kollektion af Manchester United tøj hos adidas, som alt har det til fælles, at de er skabt af slidstærke materialer med en uovertruffen holdbarhed. Kombinationen af adidas' 3-Stripes og Man Uniteds stolte logo er nemlig et løfte om innovativt design, der er skabt til fodbold i verdensklasse.

Tag dit hold med dig overalt

Det er altid en god ide at hylde sin klub og der er mange måder at gøre det på. Hos adidas kan du gå på opdagelse i behageligt Manchester United tøj, som er designet til at levere den højeste komfort i enhver situation. Du kan derfor sagtens iklæde dig en Manchester United trøje, hvad end du planlægger at dyrke sport eller blot ønsker at slappe af i en behagelig træningsdragt. Derudover giver det store udvalg af tasker og andet tilbehør dig muligheden for at vise din kærlighed til din yndlingsklub, når du er hjemme, til træning eller på farten.

Noget for enhver fan

Det er ikke kun de store fans, som kan være sikker på at finde den helt rigtige Manchester United trøje. Iblandt det store udvalg af tilbehør og tøj finder du nemlig ikke blot en lang række af forskellige stile, men så sandelig også en masse forskellige størrelser. Dette betyder, at der med garanti er noget, som vil passe perfekt til både de voksne såvel som de yngste fodboldspillere.