alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

ALTID FREMAD. GÅ ALDRIG I STÅ.

adidas Juventus Kit and Club Gear · Fodbold

 
[135]
Juventus, uanset hvor vi er, ved vi altid, hvordan man viser vejen frem – selv i mørket. Vi er klar til at overtage natten. Vores heppende brøl er lyden, der uendeligt gengives verden over. Lægterne runger af stemningen. Følelsen, der forener byen forud for den store aften, får folk op af sofaen i glædesrusen. Vi er klædt i sort og uanset hvor vi er, fylder vores passion vores hjerter og styrer os i natten.
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
Juventus Logo, Always moving forward
1 / 3
Side:af 3

Træn med adidas Juventus og føl dig som en af stjernerne

Juventus er en af de mest traditionsrige og vindende klubber i europæisk fodbold. En lang række store navne og profiler har igennem årene båret den velkendte zebrastribede trøje og vundet store kampe med klubben. Juventus adidas er en kollektion af træningstøj og tilbehør til dig som ønsker at vise dit tilhørsforhold til klubben med kælenavnet "den gamle dame". Du kan iklæde dig en af klubbens officielle spilletrøjer, enten udebane eller hjemmebanetrøjen. Med adidas Juventus er de begge fremstillet i et blødt stof, som holder dig tør og nærmest flyvende på banen eller komfortabel på tribunen, eller bare hjemme i sofaen mens du støtter holdet. Hele familien kan blive klædt i farver fra Juventus adidas, da der også findes sæt til selv de mindste fodboldfans. Hjemmebanetrøjen er produceret af genanvendt polyester, for at mindske belastningen af miljøet. Og så er den fremstillet med det fugtabsorberende AEROREADY stof, som er med til at holde dig tør uanset hvor meget du ellers måtte svede.

Vis støtten til mesterklubben med adidas Juventus

Det er ikke kun spillesæt og træningstøj du kan finde i vores store Juventus adidas kollektion. Du kan som fan altid vise din ubetingede støtte til klubben, når du bærer tøjet her. Derudover har vi også flere andre spændende ting med storholdets design, blandt andet et par smarte løbesko fra Juventus adidas. De er fremstillet med en spændstig støddæmpning, der nærmest sender ekstra energi retur til dig, for hvert skridt du tager, samtidig med at du viser din kærlighed til den italienske storklub mens du er på farten. Hvis du skal en tur på tribunen eller blot vil holde dig varm til vinter, findes også et fint Juventus halstørklæde i kollektionen fra adidas Juventus. Samtidig kan du pakke hele molevitten ned og gøre dig klar til træning, eller måske en weekendtur til støvlelandet for at se fodbold, med en Juventus sportstaske.