alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Real Madrid trøjer

 
[32]
Den nemmeste måde at hylde yndlingsklubben på er ved at iføre sig en flot Real Madrid trøje. Trøjen passer perfekt til alle spændende fodboldkampe, hvad end du er tilskuer eller spiller.

En perfekt Real Madrid trøje til alle fans

Det berømte spanske hold er igennem tiden blevet en fast del af verdens fodboldelite. Det er heller ikke svært at forstå, hvis blot man tager et kig på de mange trofæer og titler, som klubben har vundet. Hos adidas kan du finde et stort udvalg Real Madrid trøjer, som lever op til klubbens høje niveau. De forskellige spillertrøjer hos adidas er nemlig lavet af slidstærke materialer, som kan klare selv de mest krævende træningstimer. Takket være adidas’ innovative teknologier, kan du iført trøjen give den alt hvad du har, uanset om du løber efter bolden eller hepper på fra sidelinjen.

Komfort fra start til slut

Du kan trygt stole på, at du vil føle dig hjemme i din Real Madrid trøje. En behagelig pasform er nemlig garanteret, hvad end du foretrækker hjemme- eller udebanetrøjen. Uanset om du mest er til det klassiske hvide look eller den mørkeblå farve, kan du altid med sikkerhed forvente, at komforten og kvaliteten er til stede. Dette skyldes først og fremmest, at spillertrøjerne er lavet af lette materialer, der har en utrolig fantastisk åndbarhed og også konstant leder fugten væk fra din krop. I sidste ende betyder det, at du kan bruge din trøje til ren og skær afslapning, men naturligvis også til sportsbrug.

Noget til enhver smag og størrelse

Man er aldrig for ung til at fortjene den helt rigtige Real Madrid trøje. Derfor kan du i kollektionen finde et stort udvalg af størrelser til både store og små. De mange spillertrøjer kan sagtens holde til lange træningstimer samt vild leg, og efter en hurtig vask er de allerede klar til næste dags kamp.