alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Real Madrid T-shirts

 
[56]
1 / 2
Side:af 2

High Performance Real Madrid T-shirts til den kompromisløse fan

Vores Real Madrid trøjer er bygget med nyskabende teknologier designet til, at holde dig varm i de kølige temperaturer og køle dig ned, når det er varmt. De reflekterende detaljer gør det nemmere for dig at blive set, på de mørke aftener på banen. Uanset om det er efterår eller vinter, er det, det rigtige tidspunkt at vise din støtte til dit yndlingshold Real Madrid. Nu, kan du vise din støtte til UEFA vindere på alle tidspunkter. Vores Real Madrid T-shirts er dog mere, end standard fan gear. Vores højteknologiske løsninger giver dig lette blandinger af materialer som French terry og blød fleece for et sporty look både udenfor og på banen.

Real Madrid trøjer, som passer til den aktive superfan

adidas Real Madrid T-shirts bærer det klassiske adidas logo og Real Madrids famøse navn. Dette er en kombination som understøtter vores tøjs lange historie, målrettethed og kærlighed til fodbolden. Vores bløde single jersey T-shirt giver ultimativ komfort til både sport og hverdag. De langærmede Real Madrid trøjer er perfekte til de kolde kampe eller pausen på bænken. For Real Madrid spillerne, er deres træningstøj mere end bare arbejdstøj. Det er derfor, adidas har skabt træningstrøjer som føles ligeså godt på banen som de ser ud på gaden. Bløde mod huden, holder materialerne dig tør gennem selv de mest intense kampe. Mesh ved albuer og i siderne, giver yderligere åndbarhed. Vil du have en klassisk fan trøje? Så har adidas skabt fede hjemmebanetrøjer til dig. Ligegyldigt hvor du er i verden, ligegyldigt hvad du laver, vil du gerne vise din støtte til dit yndlingshold. De iøjenfaldende T-shirts giver ekstra farve til din hverdagsgarderobe, uden at gå på kompromis med materiale, følelse eller kvalitet. Fugtabsorberende AEROREADY stof, holder dig tør hele dagen.