alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

FC Bayern München

 
[74]
1 / 2
Side:af 2

FC Bayern München: bygget på værdier du støtter op om

Bundesligaens tophold kalder på dig, så I sammen kan hive endnu et mesterskab i hus. Pokalskabet er fyldt, men der er altid plads til endnu en i de sydtyske bjergområder, hvor græsset altid er grønnere. Hos adidas hepper, pifter og klapper vi i takt med dig og resten af fanholdet, når hele den fodboldglade familie spiller op til scoringer og stjernedriblinger fra stærke ben med teknikken på plads. Rekordmestrene fra Tyskland er også med i eliten, når de store europæiske turneringer løber af stablen, og du kan følge FC Bayern München i tykt og tyndt i både med- og modgang. Du bliver en del af gamet i dit spillertøj, der er designet efter spillerne på banens kollektioner. Samhørigheden og fællesskabet vil ingen ende tage, når du hiver klappepølserne frem og trækker i dit outfit fra FC Bayern München, så tribunen forvandles til et farveflor i rød eller hvid.

FC Bayern München sætter dit fodboldhjerte i brand

Klar på lægterne eller til arrangement på storskærm med favoritholdet. Kollektionerne med FC Bayern München gør dig kampklar fra første fløjt. Eller hvad med opvarmningstøj og træningssæt til dine egne performances på grønsværen. Svedtransporterende AEROREADY holder kroppen tør, når du svinger fodboldstøvlerne og gør klar til det næste hug mod mål. Genanvendte materialer løfter komforten op på et højere niveau, så du kan udholde kampens nerve til slutfløjt eller overtid. Klubbens sponsornavn, logo og adidas side om side. Du får FC Bayern München items skabt i det perfekte samarbejde med alt, hvad det indebærer af tysk professionalisme, erfaring og vindermentalitet. Der er kun én vej fremad – og det er i retningen mod mål og flere point til ligaens toprangering. Din støtte er afgørende hver sæson, så identificér dig med drømmeholdet både ude og hjemme!