Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

FC Bayern München spillertrøjer

(58 Produkter)
1 / 2
Side:af 2

adidas FC Bayern München

For de professionelle spillere i FC Bayern München er det vigtigt med fodboldtøj af høj kvalitet. Derfor er flere af adidas Bayern München trøjerne fremstillet af letvægtsstoffet Climalite, der også har den egenskab at lede sveden væk fra kroppen og lade det fordampe ud gennem stoffet, så trøjen ikke bliver gennemblødt af sved. På varme dage vil modellerne fremstillet af stoffet Climacool ventilere og afkøle din krop ved hjælp af strategisk placeret mesh-indsatser. På kolde dage kan du få glæde af stoffet Climawarm, som isolerer og beskytter dig mod vind og kulde mellem halvlege, eller mens du venter på at få spilletid. Med et par autentiske fodboldstrømper kan du fuldende din adidas München fodbolduniform og mærke, hvordan teknologier som Techfit og Formotion understøtter fodens bevægelse og sikrer en tætsiddende pasform med svangstøtte og graduerende kompression for at øge blodgennemstrømning og reducere muskelvibration.

Giv dit spil et løft

Banker dit hjerte for FC Bayern München, bør du anskaffe dig den originale adidas Bayern München fodbolduniform. Den kan bæres af hele familien både uden for banen og til træning. Når du viser din passion for fodbold og FC Bayern München, opnår du en stærk mental styrke, der hjælper til at dominere din modstander på banen. Dine bevægelser og teknik får et markant løft og baner dermed vej for medaljen om halsen og den store pokal, som du med stolthed kan løfte højt over hovedet sammen med dine medspillere. Præcis som i vinderceremonien efter Champions League-finalen.

Engagement i miljøet

Bæredygtig tøjproduktion spiller en væsentlig rolle i arbejdet med at skåne miljøet. Når du ifører dig adidas Bayern München fodboldtøj og hylder dit yndlingshold, viser du også dit engagement i at sikre et bedre globalt miljø. En del af adidas Bayern fodboldtøj i polyester er fremstillet af garn spundet af plastikaffald indsamlet fra strande og kystområder. Derudover indkøber adidas bomuld under Better Cotton-initiativet, som har til formål at forsyne tøjindustrien med bæredygtigt bomuld.